Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | "Кумба" или историята на една зебра, която спаси света

"Кумба" или историята на една зебра, която спаси света

Аз детето | 2013-12-02

"Кумба" или историята на една зебра, която спаси света

Поредната разходка из Африка и среща с нейните животни предлагат създателите на пълнометражната анимация "Кумба". Новият филм на част от екипа, който стои зад "Замбезия", е вече на големия екран и у нас.

След света на пернатите от "Замбезия" режисьорът Антъни Силвърстън (един от сценаристите на "Замбезия"), сценаристите Рафаела Деле Дон ("Замбезия"), Антъни Силвърстън ("Замбезия") и Джонатан Робъртс ("Цар Лъв") слизат на земята сред зебрите и други животни, за да разкажат нова 3D приказка за това какво се случва, когато някой в общото стадо е по-различен от всички останали. В случая това е младата зебра Кумба, която има ивици само по половината си тяло.
Всъщност всички проблеми на смелата зебра произлизат точно от това, че той е различен. Това става причина суеверните членове на стадото му да го обвинят за настъпилата суша и да го прокудят.

Така той се отправя на рисковано и изпълнено с приключения пътешествие през пустинята в търсене на изгубените си райета. Сблъсква се с много опасности, но и намира нови приятели.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град