Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Мистър Пибоди и Шърман – най-необикновените куче и стопанин в света

Мистър Пибоди и Шърман – най-необикновените куче и стопанин в света

Аз детето | 2014-03-04

Мистър Пибоди и Шърман – най-необикновените куче и стопанин в света

Познавате ли Стан – говорещото куче, което има и собствен блог? Кучето на Ейвъри, Тайлър и Клои, което вече е любимец не само на тях, но и на много деца в целия свят. Доскоро и ние, както и Стан, си мислехме, че той е единственото говорещо куче в света. Но имаме лоша новина за него, не е. Има и друго говорещо куче и както изглежда малко по-умно от него, а и по-старо. Той се казва Мистър Пибоди и се завръща при нас от далечната 1960 година. Тогава това изключително куче отново е участвало във филм, "Роки и Булуинкъл", но с малка роля. Сега обаче филмът е посветен изцяло на него и най-добрия му приятел и син Шърман. Сега верните фенове на Стан може би ще ни кажат, че няма по-добър от него, но помислете пак. Мистър Пибоди е бизнес титан, изобретател, учен, нобелов лауреат, гастроном, олимпийски медалист и гений, който по една случайност е куче. Това куче е най-доброто на света според Шърман, то е едно много необикновено куче, което може да пресметне много големи числа наум, почти като калкулатор. Би бил идеални помощник на контролното по математика. Също е и брилянтен учен. Единствения проблем е, че той е куче и никой не го взима на сериозно. Точно тук идва и ролята на Шърман. Той е стопанинът на кучето-гений. По-точно, както би казал,  Мистър Пибоди Шърман е неговия доведен син. Мислите си, че става много объркано, е сега ще се объркате повече.

Представете си как един ден, кучето изобретява машина на времето, която нарича ЧАКЗАД. И това отново не е всичко,  Мистър Пибоди и осиновения му син Шърман ще пътуват назад във времето за да изживеят лично ключови събития от историята и да се срещнат с най-известните герои на всички времена. Но когато Шърман нарушава законите за пътуване във времето, двамата герои ще направят всичко по силите си да възстановят историята и да спасят бъдещето.

Как точно ще го направят, можете да гледате от утре на големия екран. Горещо ви препоръчваме да го направите. Ще се насладите на най-приключенската, изпълнена с научна фантастика, пътуване във времето, странни герои и интелигентен диалог, комедия за всички времена. Ще можете и да се насладите на необикновената връзка между главните герои - куче и неговото момче и кой знае, накрая можете да намерите и начин да разберете, че вашето куче също има уникални възможности, за които не сте и подозирали или пък, че то е осиновило вас, а не вие него. :-)



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град