Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Историята на синия папагал Блу продължава с нови приключения в "Рио 2"

Историята на синия папагал Блу продължава с нови приключения в "Рио 2"

Мирела Любенова | 2014-04-03

Историята на синия папагал Блу продължава с нови приключения в "Рио 2"

Може би вече не помните кой беше папагалът Блу, защото с него се запознахме през далечната 2011 година! Но все пак имаме важна новина – Блу отново ще дойде при нас на 4-ти април, домъчняло му е за нас и най-вече за вас, мили приятели. А и има да ви разкаже за новите си приключения. Той вече е спечелил сърцето на любимата си Джуъл и това е много добра новина, след като правеше толкова опити в първия филм. Оттървал се е от неприятните трафиканти на редки животни и дори живее в Рио. Но всъщност хайде първо да си припомним кой е Блу.
Първо – Блу е папагал порода, макао, който в първия филм, беше щастлив със собственичката си в САЩ, но и леко нещастен знаейки, че е сам, единственият от този вид. За негова радост накрая на филма разбра, че не е и намери любовта на живота си Джъул. Тя го промени напълно, от нелетящ градски папагал макао, днес Блу обича да прави палачинки за семейството си и да гледа футбол. Въпреки привидно спокойния живот, не си мислете, че Блу е дошъл тук отново само, за да ни покаже как се правят палачинки, напротив, отново ни очакват интересни приключения.

Всичко започва още в самото начало на филма. В една "много спокойна вечер" Блу и семейството му празнуват Нова година, като всичко излиза извън контрол, когато синият папагал запалва опашката си, заради фойерверките и в паниката се закача за друга и с нея отлита към високата статуя на Христос, която както знаете се намира в Рио. Точно слязъл от нея, Блу разбира, че има още като него и семейството му, в Амазонка. Веднъж разбрали за това Блу, Джуъл и трите им деца – Карла, Умничка и Тяго решават да напуснат спокойния си живот и да заминат за опасните тропически гори на Амазония, за да се срещнат със своите сънародници. И тук започва приключението...

Не стига, че по пътя срещат много опасности, а пък и Блу среща там своя стар враг – Найджъл. Той успява да привлече на своя страна жабата Габи и мравояда Чарли, които ще измислят всичко, за да отмъстят на Блу. Но и това не е всичко. При пристигането в Амазонка Блу се запознава със своя изчезнал тъст и трябва да докаже, че е подоходящ съпруг за дъщеря му. Не стига това, ами и стопаните на папагалите – Линда и Тулио са отвлечени. А да не говорим, че Блу ще трябва да се бори отново за сърцето на своята любима. Но Дали ще успее да се справи с всичко това, разберете от 4-ти април в кината.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град