Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Оседлайте коне и правете нектар в следващото разширение на The Sims 4

Оседлайте коне и правете нектар в следващото разширение на The Sims 4

Аз детето | 2023-06-23

Оседлайте коне и правете нектар в следващото разширение на The Sims 4

Конете си проправят път в The Sims 4 като част от следващото разширение на играта, според изтекли информации за някои конкретни подробности преди пълното официално разкриване. Официалният акаунт на Sims в Twitter наистина показа кратък тийзър трейлър на по-рано тази седмица, който си представя живот в пустинята, обещавайки „rootin` tootin“ разширение. Можете да видите пълния трейлър за това, когато дебютира по-късно днес, но изтичането на информация относно експанжъна беше споделено на фен сайта на Sims Community, след като подробности и екранни снимки бяха споделени по погрешка в Steam по-рано тази седмица.

Според тези информации, разширителният пакет трябва да излезе на 20 юли, след малко по-малко от месец. Тъй като е свързан с коне, няма да се изненадате да чуете, че можете да отглеждате, обучавате и създавате специални връзки с вашите коне. Докато можете да се грижите за кон, вие можете също да се грижите за мини овце или мини кози, а вашият Сим може да печели пари, като продава и домашен нектар, завръщаща се функция от The Sims 3. Що се отнася до това, че конете могат да бъдат „персонализирани“, вие ще можете да изберете как точно да изглеждат вашите коне в Create a Sim, но ако това не ви харесва, можете просто да спасите или купите един. Възможно е дори да се родят жребчета, за да можете да ги отглеждате от самото начало на живота им. Има ново умение за езда, което Sims да научат, а конете могат да бъдат обучени с умения за ловкост и скачане – всички от които можете да използвате, като участвате в състезания.

Можете също така да извършвате всички типични дейности във фермата, като събиране на прерийна трева, за да нахраните животните си, или събиране на конска тор, за да наторите растенията си. Както при всяка друга част от The Sims, можете също да проектирате ранчото си с опции като традиционна колиба или един от онези класически големи червени хамбари. Закупуването на експанжъна преди 31 август също ще ви осигури малко „Digital Content на Rockin` Rancher“, което е само няколко неща, като резонаторна китара, изображение на колела на каруца и селски люлеещ се стол.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град