Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Продължението на Microsoft Flight Simulator добавя повече от дузина нови въздушни професии през 2024 година

Продължението на Microsoft Flight Simulator добавя повече от дузина нови въздушни професии през 2024 година

Аз детето | 2023-06-12

Продължението на Microsoft Flight Simulator добавя повече от дузина нови въздушни професии през 2024 година

Вероятно е доста трудно, след като сте картографирали повече или по-малко цялата планета, да решите какво да добавите към продължението на Microsoft Flight Simulator. Отговорът се оказва: нови професии. Microsoft Flight Simulator 2024 беше представен на последната Xbox Showcase и ще включва способността не само да управлявате всички видове летателни апарати, но и да ги управлявате според определена професия – въздушна линейка, въздушно пожарогасене, опрашване на културите, летене с балон с горещ въздух или около дузина други роли. Ето разкриващия трейлър:

Списъкът с новите неща, показани в трейлъра, включва търсене и спасяване, въздушно пожарогасене, въздушна линейка, превоз на товари с хеликоптер, опрашване на културите, планинско спасяване, скачане с парашут, VIP чартърни услуги, въздушно строителство, промишлен товарен транспорт, пилот на планер, научни изследвания (напр. около торнадо), обиколки с дирижабъл и пътувания с балон с горещ въздух, въздушни състезания и тренировки на ниска надморска височина в стил Top Gun. Това са много интересни и нови неща. Нямаме търпение да ги опитаме, а вие?

Microsoft Flight Simulator беше пуснат през 2020 г. и оттогава редовно се актуализира с добавяне на нови точки на интерес и по-точно картографирани градове. Освен това имаше няколко платени DLC, добавящи нови самолети или нови дейности като въздушни състезания. Няма информация за това как MSFS2024 може допълнително да ревизира света, но ние вече го очакваме!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град