За родители

Начало | За родители | По пътя на родителството с „Форум бременност и детско здраве“ на 11 юни в НДК

По пътя на родителството с „Форум бременност и детско здраве“ на 11 юни в НДК

Аз детето | 2022-06-10

По пътя на родителството с „Форум бременност и детско здраве“ на 11 юни в НДК

На 11 юни в София предстои да се проведе новото 13-о издание на широкоутвърдения „Форум бременност и детско здраве“, който здравният портал Puls.bg организира, допринасяйки за това повече бъдещи и настоящи родители да придобият практически умения, които да им бъдат максимално полезни по време на бременността и отглеждането на техните деца.

Специализираното събитие ще се проведе на 11 юни, от 10:00 часа, в зала 6 на НДК, където присъстващите ще могат да получат ценни съвети от водещи специалисти по майчино и детско здраве и да се запознаят в дълбочина с отделните етапи по пътя на родителството.

Разнообразната и богата програма, която „Форум бременност и детско здраве“ ще предложи на всички настоящи и бъдещи родители по време на събитието, включва пет обособени панела, в които утвърдени специалисти ще споделят опита си по ключови теми като: „Бременност“, „Раждане“, „Бебе“, „Детско здраве“ и „Семейна психология и права“. Водещ на „Форум бременност и детско здраве“ ще бъде гл. редактор на Puls.bg Румяна Тасева.

Освен полезни срещи с изявени специалисти, на 11 юни в зала 6 на НДК ще се проведе и специална „Светска среща“, по време на която всички присъстващи ще се запознаят от първо лице с промените в личен и професионален план, които са настъпили за лъчезарния инфлуенсър и влогър Magi San след появата на нейната 2-годишна дъщеричка Дивна, как я е променило родителството и кои са най-важните уроци, които е научила.

В рамките на специализираното събитие ще се проведе и томбола с разнообразни и атрактивни награди, предоставени от партньорите на „Форум бременност и детско здраве“. Сред тях са ваучери за детски стоки, козметични детски комплекти, играчки, храни и добавки за деца, детско столче за кола и семейна почивка на морето в луксозно бунгало тип GardenView, ситуирано на метри от плажната линия на красивия залив в къмпинг „Градина“.

Повече информация за програмата в новото издание на „Форум бременност и детско здраве“ на 11 юни ще откриете на Investor Media Pro, където може да се регистрирате безплатно за присъствие на място на събитието.

Генерални партньори на „Форум бременност и детско здраве“ са BABE Laboratorios, Tonimer Lab и HyFiber. Събитието се организира с подкрепата на НУРОФЕН, MEDICAL DENT, KIN Laboratorios, ЗАД „Армеец“, eMAG, Zano Inspire, STAMATIN, Хипермаркети HIT Max и Онлайн супермаркет Shop.gladen.bg, Valentis, Nestle Baby&me, БЕБО и „Къмпинг Градина“.

Институционални партньори на Форума са Български лекарски съюз, фондация „За нашите деца“ и фондация „Искам бебе“. Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg, Babyspace.bg, Mamamia.bg, Bebok.eu, „Първите седем“, „Дневникът на мама и татко“, „Новите родители“, „Жената днес“ и „София играе“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град