Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Потопете се в незабравимия, магически свят на Питър Пан

Потопете се в незабравимия, магически свят на Питър Пан

Аз детето | 2015-10-14

Потопете се в незабравимия, магически свят на Питър Пан

Историята на фантастичния филм „Пан“ ни представя невероятната история на един сирак, който предприема пътешествие към магическия остров Невърленд. Там момчето го очакват приятни изненади и големи опасности, а с течение на времето той ще разбере и каква е неговата съдба, а именно да бъде прочут герой, който завинаги ще бъде запомнен като Питър Пан.

Филмът разказва предисторията на любимите ни герои, създадени от Джеймс Матю Бари.
Питър (Леви Милър) е палаво 12-годишно момче с несломим нрав, което не се толерира в ужасното сиропиталище, в което е живял цял живот. Една нощ обаче той е отнесен във фантастичния свят на пирати, воини и феи наречен Небивалата земя, където го чакат вълнуващи приключения и битки.

В същото време той се опитва да открие истината за майка му, която го е оставила в сиропиталището преди толкова много години. С новите си приятели – Тигрова Лилия (Руни Мара) и Джейм Хук (Гарет Хедлънд), Питър трябва да победи безскрупулния пират Черната Брада (Хю Джакман), да спаси Небивалата земя и да открие съдбата си.

Сюжетът на филма е взаимстван от оригиналната история за Питър Пан, станала световноизвестен бестселър и позната на всички по света, където се разказва за малко момче, което с помощта на неговата фея пазител Звън, успява да стигне магически остров с други момчета като него. По-късно те сформират бандата на Изгубените момчета и започват да се борят с техния голям враг Капитан Хук.

Гледайте невероятната история на Питър Пан разказана по съвсем нов начин и с нови и интересни идеи от 16-ти октомври на големия екран.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град