Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Чарли Браун и Снупи се впускат в ново епично приключение

Чарли Браун и Снупи се впускат в ново епично приключение

Аз детето | 2015-11-05

Чарли Браун и Снупи се впускат в ново епично приключение

Чарли Браун, Снупи, Луси, Лайнъс и останалата част от любимата банда ФЪСТЪЧЕТА прави своя дебют на голям екран в едно невиждано досега 3D анимационно приключение.  

Чарли Браун, най-симпатичният аутсайдер на света, се впуска в епично и смело приключение, а неговият най-добър приятел, милият бигъл Снупи, покорява небето в преследване на най-големия си враг, Червения барон. От въображението на Чарлс М. Шулц и създателите на поредицата Ледена епоха, "Фъстъчета: филмът" ще ви докаже, че всеки смотльо има своя звезден миг.

Филмът можете да гледате от 6-ти ноември по кината, а до тогава споделете радостта на Снупи. Той има да ви се похвали нещо. Едно от най популярните кучета в Холивуд - рисуваният Снупи, се сдоби със своя звезда на Алеята на славата в Холивуд, предаде БГНЕС.  Снупи, който е порода бигъл, се появява през 1950 г. в комикса Peantus (буквално - фъстъци) на карикатуриста Чарлз М. Шулц. Поредицата съществуваше до 2000 г., когато почина художникът.

Тя е толкова обичана, че продължава да носи милиони на създателя си дори и след смъртта му. В момента предстои премиерата на пълнометражен анимационен филм по Peanuts.  Сега звездите на Шулц и Снупи на Алеята на славата са една до друга.  Снупи не е единственият измислен герой със звезда на Алеята на славата - там са също Мики Маус, Доналд Дък, Снежанка, Бъгс Бъни, Шрек и др.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град