новини детски

Начало | новини детски | Басейнова дирекция „Черноморски район“ ще отбележи Световния ден на водата 22 март с конкурс за детска рисунка

Басейнова дирекция „Черноморски район“ ще отбележи Световния ден на водата 22 март с конкурс за детска рисунка

Аз детето | 2023-03-02

Басейнова дирекция „Черноморски район“ ще отбележи Световния ден на водата 22 март с конкурс за детска рисунка

Басейнова дирекция „Черноморски район“ ще отбележи Световния ден на водата 22 март с конкурс за детска рисунка на тема „Водата е живот“, съобщават от институцията, цитирани от БТА.

В конкурса могат да се включат деца от I до IV клас от областите Добрич, Варна и Бургас. Комисия ще определи трите най-добри творби на младите художници, които ще бъдат обявени в Деня на водата – 22 март, на електронната страница на дирекцията. Отличените ще получат грамоти и награди – материали за изобразително изкуство. Избрани рисунки ще бъдат изложени в информационния център на ведомството.

Няма ограничения за техниката на изработка на картините, които следва да бъдат 35 на 50 сантиметра. Те трябва да бъдат изпратени до 20 март на адрес във Варна на ул. „Александър Дякович“ № 33. Всеки участник може да представи само една рисунка, уточняват от дирекцията. В писмото трябва да са посочени името, възрастта, учебното заведение на автора, както и адрес и телефонен номер за контакт.

На адреса на Басейнова дирекция е публикувана и декларация, която също се прилага за конкурса.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град