Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Fall Guys сезон 5 е тук и носи режими на състезание и нива в джунглата

Fall Guys сезон 5 е тук и носи режими на състезание и нива в джунглата

Аз детето | 2021-07-21

Fall Guys сезон 5 е тук и носи режими на състезание и нива в джунглата

Предполагаме, че би било по-трудно за сър Инди Джоунс да е преминал през Храма на обречените, ако не беше едно спъващо се, подскачащо малко момче. Това ще е съдбата, на която Fall Guys сезон 5 ви обрича от днес. Новата тема на сезона е приключение в джунглата с хлъзгави и подскачащи нови препятствия в джунглата. Както винаги, това ще донесе нов набор от награди, нови костюми и скинове за отключване, един от които е този Spelunky (главен герой от стара компютърна игра). О, и Mediatonic добавят режими в които може да се състезавате само по двама или трима.

От трейлъра особено много ни впечатли листата от лилии като батути, които определено изглеждат като сериозно предизвикателство. Другата интересна добавка са големи разширяващи се жаби, които ще ви блъскат, докато се препъвате през ръкавици и сте преследвани от гигантски носорози. По-специално, Mediatonic наричат Lost Temple най-амбициозното им ниво досега, нов финал, в който ще „навигирате в Lost Templeing Shifting, където неуловимият път към Короната се променя постоянно“. Трудно е да разберете какво точно ви очаква от геймплейния трейлър, така че може да се наложи да го проучите от първа ръка.

Колкото до новите режими на състезание, Mediatonic казват, че „експериментират с нови начини да играете с приятели“. Състезанията за двама и трима ще се предлагат като плейлисти с ограничено време през сезон 5. Fall Guys сезон 5 вече стартира и можете да започнете да се препъвате по пътя си през тези нови нива и награди за костюми.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град