Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Disney Dreamlight Valley става още по-интересна – ще има мултиплейър

Disney Dreamlight Valley става още по-интересна – ще има мултиплейър

Аз детето | 2023-01-30

Disney Dreamlight Valley става още по-интересна – ще има мултиплейър

От Disney Dreamlight Valley споделиха идеите си за ъпдейти за първата половина на 2023 г., включително някои нови герои, няколко сезонни пропуска за звездни пътеки – о, и мултиплейър също. Gameloft не са дали никакви допълнителни обяснения за това какъв кооперативен или онлайн мултиплейър DDV ще има, но със сигурност е точно там в плана за годината, така че ослушвайте се!

Важното е, че все още не знаем никакви подробности за това какво ще можем да правим в мултиплейъра на Dreamlight Valley, но като вероятно предположение от нас със сигурност изглежда, че посещението на островите на вашите приятели ще бъде минимумът. Сега остава да изчакаме и да видим. Що се отнася до останалите новини, които са малко по-конкретни, Gameloft ще въведе няколко нови героя, които можем да очакваме тази година. Мирабел от „Енканто“ и Олаф от „Замръзналото кралство“ изглежда са избраните за февруарска актуализация заедно със звездната пътека, посветена на 100-годишнината на „Дисни“.

Априлска актуализация носи Симба и звездния път на парковете на „Дисни“. Актуализацията в началото на лятото изглежда ще има принц и принцеса, които пристигат заедно. Disney Dreamlight Valley е в ранен достъп от септември и досега имаше доста стабилна фенбаза, която се радваше да се занимава с механика на лайфсимулатори с герои на „Дисни“ в тяхна среда. Играта не беше перфектна, разбира се, имаше много бъгове и проблеми, някои дори пречещи на играчите да изпълняват куестове, но те бяха коригирани с времето. Точно затова разработчиците отбелязват важността на обратната връзка от играчите по време на този неопределен период на ранен достъп.

За всяка актуализация, около 50% от нея се управлява от играчите... Предстоят много промени в качеството на играта, като подобрена система за съхранение.“ Играчите на Disney Dreamlight Valley отдавна се оплакват, че работата със системата за съхранение е досадно упражнение. Предметите се съхраняват в сандъци във вашата къща, но докато играта върви, имате нужда от много сандъци, за да имате достатъчно място за всичките си неща. Освен това сандъците са напълно идентични и не можете да видите какво има в тях, без да ги отворите. Така че, освен ако играчите нямат особено добра памет, ако търсят конкретен предмет, те често трябва да отворят и претърсят всеки отделен сандък, за да го намерят. Да не говорим, че предметите не се подреждат автоматично, което прави поставянето на нещата в сандъците изтощително на първо място. Предстоящата февруарска актуализация ще добави няколко вида сандъци, така че да можете да ги различавате отвън, а също така ще добави панел, за да можете да видите какво има в сандъка, преди да го отворите.

Планът за ъпдейтите в играта изброява три големи актуализации, които трябва да дойдат през първата половина на 2023 г., но все още програмистите пазят всичко в почти пълна тайна. Второто подобрение (след това със сандъците), планирано за април, ще добави Simba от The Lion King, както и царство Lion King, което не беше включено в предишното допълнение на Scar. Третият просто е планиран за началото на лятото. За него не се знае нищо друго, освен че ще донесе „огромна крачка напред на основната история“, тъй като всички се събират, за да разкрият какво стои зад „забравата“. И накрая в най-далечната засега актуализация през втората половина на 2023 г. героинята на „Красавицата и Звяра“ – Бел, ще се премести в долината.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град