Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Fortnite Winterfest 2022: Подаръци, безплатни скинове и снежни топки

Fortnite Winterfest 2022: Подаръци, безплатни скинове и снежни топки

Аз детето | 2022-12-15

Fortnite Winterfest 2022: Подаръци, безплатни скинове и снежни топки

Fortnite Winterfest 2022 е тук и има много коледни забавления, с които да си прекарате добре в играта. Независимо дали става въпрос за лов на Sgt. Зима е из острова! Можете да се наслаждавате на бой със снежни топки и празничните подаръци или пък да скачате в гигантска снежна топка и да я използвате, за да смажете враговете си като търкаляща се топка – какъв по-добър начин да разпръснете празнично настроение? Годишното празнично събитие на Fortnite често е доста щедро с безплатни неща и тази година не е изключение. Някой е поставил декорациите в уютната хижа и е разпалил огъня, а вие можете да я посетите по време на Winterfest, за да вземете някои подаръци. Има и още безплатни неща, които можете да получите, като просто влезете и играете с приятели.

Ето всичко, което трябва да знаете за Fortnite Winterfest 2022, включително нови допълнения, кога ще продължи събитието и какво се съдържа във всяка от настоящите кутии в cosy lodge, така че можете да получите точно това, което искате за Коледа.

Докога ще бъде зимното-коледно забавление?

Fortnite Winterfest е активен от 13 декември до 3 януари. През следващите няколко седмици можете да вземете безплатни ежедневни подаръци, да посетите уютната хижа и да се забавлявате в играта със снежни топки и празнични подаръци. Зимата се завърна, обикаляйки острова със специалната си гигантска тронна кола. Струва си да се отбележи, че тези промени в геймплея ще бъдат включени в режимите Battle Royale и Zero Build.

Има ли безплатни скинове?

Всички играчи, които влизат през периода на Fortnite Winterfest, могат да получат Guff Gringle Outfit безплатно. Всичко, което трябва да направите, е да отидете в магазина, когато отворите играта. Абонатите на Fortnite могат също така да поискат обратно Chill-la-la-Llama, което всъщност е синя лама, която киха всеки път, когато отворите сандък или получите елиминация. Има още два скина, които можете да изискате безплатно чрез ежедневното си отваряне на подаръци през периода на Winterfest: Arctic Adeline и Sled Ready Guff. На всичкото отгоре има и два скина, които можете да закупите под формата на Snowdancer и Cozy Knit Jonesy, в случай че ви се иска да платите. Ако в крайна сметка играете с петима различни приятели по време на Winterfest, можете също да получите безплатна емоция.

Как се отварят подаръците?

Освен изстрелвачките на снежни топки, празничните подаръци и новите седмични куестове на Winterfest, основното допълнение на Fortnite Winterfest 2022 е Cosy Lodge. За разлика от много други места за събития, не е нужно да участвате в мач, за да стигнете дотам. Всичко, което трябва да направите, е да отворите Fortnite и да използвате раздела със снежинки в горната част на екрана, за да навигирате до хижата. Веднъж там ще можете да щракнете върху купчина подаръци и да изберете един, който да отворите, за да получите един от 14 потенциални подаръка. Важно е да се отбележи, че подаръците не са произволни и всъщност имат поставени кутии. Ето списък на това, което можете да получите от стека и в коя кутия се съдържа:

  • Sledgecracker tool: Широка златна кутия с червена панделка
  • Season`s Guffings spray: Малка сребриста кутия с червена панделка
  • Boom Bauble emoticon: широка синя кутия със синя панделка
  • Lil` Prancer emote: Голяма лилава кутия с жълта панделка
  • Slushy Sneak wrap: Голяма червена кутия със зелена панделка
  • Rip and Tear music: червена кутия с диск, стърчащ от нея
  • Har-Har-Har glider: Висока златна кутия със зелена панделка
  • Arctic Adeline outfit: Висока зелена кутия с червена панделка
  • Ribbon Trail contrail: Широка синя кутия с жълта лента
  • When the Wind Blows music: Голяма лилава кутия с бяла панделка
  • Gringle Gift wrap: Висока червена кутия със зелена панделка
  • Fa-La-La-Llama back bling: Висока сребърна кутия със синя панделка
  • Wintry Whirligig glider: Висока лилава кутия със синя панделка
  • Sled Ready Guff outfit: Малка златна кутия с червена панделка

Така че тези, които вероятно ще искате, са малките златни и сребърни кутии, за да получите и двете безплатни тоалета, но има много други страхотни неща, които се предлагат. Също така си струва да се отбележи, че можете да щракнете върху огъня в хижата и да се мотаете там, за да получите малко безплатни XP.



Коментари
1 коментар

*** Ahmedov, ,

Публикувано на 03.02.2023

изкам 7000вибъкс на ник нейм ***

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град