любими герои

Начало | любими герои | Какво казва любимият ви герои от "Мечо Пух" за вас?

Какво казва любимият ви герои от "Мечо Пух" за вас?

Аз детето | 2024-01-18

Независимо дали сте запален фен или просто харесвате книгата за Мечо Пух, не можете да отречете, че имате любим герой от Голямата гора. А знаете ли, че любимият ви герои може да каже много повече за вас отколкото самите вие. Всъщност можем доста смело да заявим, че въз основа на вашия любим герой от Мечо Пух, може би ви познаваме по-добре отколкото самите вие се познавате. Не ни ли вярвате? Тогава намерете по-долу любимия си герой и прочетете.

Мечо Пух

Ако любимият ви герой е Мечо Пух, то вие сте любвеобилен, вдъхновявате се от всичко около вас и виждате щастието и в най-малките неща и разбира се сте много... гладен! Оптимизмът е вашето най-хубаво качество, а едно от любимите ви места за посещение е магазинът за хранителни стоки. ;-) Вие сте от този тип хора, които винаги се грижат за другите и обичате да сбъдвате мечтите и желанията на вашите приятели. По същество вие сте просто една невероятна личност.

Тигър

Ако вашият любим герой е Тигър, то вие сте много щастлив. Животът е едно голямо парти за вас и щуротиите при вас са често срещано явление. Тигрите може да не са големи плувци, но вие обичате водата както Мечо Пух своя мед. Вие нямате чак толкова много приятели, но пък тези, които имате са ви най-добри. За вас качеството е по-важно от количеството. Вие сте от този тип хора, които никога не се предават и независимо дали знаете или не, всички разчитат на вас да постъпите по най-правилния начин и ви следват.

Йори

Ако любимият ви герой е Йори, то вие можете да бъдете описани само с две думи: любящ и грижовен. Вие се опитвате да покажете на всяко живо същество, независимо колко е малко или голямо, че е важно. Вие живеете в свой собствен уникален свят и не харесвате да спазвате правилата на този, в който се намираме ние. Вие сте този, който дава приятелско рамо и успокояващ съвет на всеки. Имате нужда от нещо или някой за който да се грижите и не можете да оставате безучастни към несправедливостта към някого.

Прасчо

Ако любимият ви герой е Прасчо, то всички знаят, че вашата смелост е достойна за възхищение, вашата добрина не познава граници, а вие винаги сте един от първите, които се хвърлят да помагат. Знаете какво означава да си подценяван понякога и знаете, че колкото и да ви е страх да направите нещо, накрая трябва да дадете най-доброто от себе си. Понякога са ви подценявали и затова знаете какво е необходимо да направите, за да покажете на какво сте способен.

Бухал

Ако любимият ви герой е Бухал, то вие сте мъдър и имате много богата фантазия. Докато се опитвате да бъдете независим, приятели се стичат от всички краища на света към вас за съвет и вие обичате да го давате.

Зайо

Постоянството е едно от най-добрите ви качества. Вие винаги се уверявате, че работата, която сте свършили е довършена докрай и точно и чак тогава се заемате с друга. Това е единственият начин. Трудно разбирате разхвърляните навици на другите, но с течение на времето осъзнавате, че е важно да се правят и компромиси.

Кенга

Вие сте гръбнакът на вашето семейство и истински миротворец сред приятелите ви. Мразите да виждате самотни хора и винаги сте готови за чаша чай с приятели!

Е, познахме ли поне малко?

Вижте още:
Историята на Мечо Пух
Задачка за Мечо Пух и приятелите му



Коментари
8 коментара

Павелkа Стефанова, 14 г.,

Публикувано на 29.10.2015

Моят любим герой е Йори и всичко е вярно. Другите ми любими герои са Прасчо и Кенга и там имам по нещо вярно

ЕМИЛИ ДИМАНОВА, 16 г.,

Публикувано на 14.12.2015

Моят любим герой е Йори.Всичко е напълно вярно.Другите ми любими герои са Мечо Пух и Зайо.

Габриела Ралева , 9 г.,

Публикувано на 09.02.2016

Моят любим герой е мечо Пух не всичко е вярно

ив , ,

Публикувано на 10.04.2016

аз на всички приличам ама Ще кажа че Сьм на Мечо пух защото Мечо ми е любимец красавец умник сладко мече

Tatqna miroslavova, 9 г.,

Публикувано на 26.04.2016

na buhala toi e dobur i priqtno jivotno

Златина Стоянова, 7 г.,

Публикувано на 16.01.2017

мечо пух моят любим герой

Ивайла Христова, 10 г.,

Публикувано на 23.06.2017

моят е мечо пух!

Нина , 13 г.,

Публикувано на 24.04.2023

Любимият ми герой от мечо пух е Йори

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град