любими герои

Начало | любими герои | Когато децата създават супергерои...

Когато децата създават супергерои...

Аз детето | 2024-01-08

Когато децата създават супергерои...

Колкото и да харесваме супергероите, с които сме свикнали, като Железния човек, Батман и Спайдърмен, винаги има малко място за въображението да си представи нови. И кой е по-способен да си представи нови герои от децата? И така, на деца от различни страни беше дадена задача, която би била плашеща за повечето възрастни: да създадат нови супергерои. И те отговориха на призива за предизвикателството, точно като самите супергерои.

Децата и супергероите имат реципрочна връзка, нещо като връзка, която върви заедно като сол и черен пипер. Децата имат способността да създават уникални и оригинални неща от неограниченото си въображение и често черпят вдъхновение от героите на комиксите. Децата също се вдъхновяват от героичните дела и сами мечтаят да станат герои. Супергероите, от друга страна, вероятно биха били нищо без децата, които вярват в тях най-много, които купуват комиксите им, убеждават родителите си да гледат филми с тях и купуват играчките им.

И така www.bestkidstuff.com наеха професионален художник, който да пресъздаде оригиналните супергерои, които децата си бяха представили. Можете сами да прецените резултата, но важното е да отразявате еволюцията на това, което децата намират за вдъхновяващо в наши дни. Интересно е как децата мислят за проблемите, пред които сме изправени днес: някои герои реагират на здравни кризи, други на екологични бедствия, а някои са толкова оригинални, че ви карат да си помислите „защо възрастните не се сещат за това“?

Ако искате да видите супергероите на децата, не пропускайте нашия фотопоглед!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град