любими герои

Начало | любими герои | Най-добрият Дядо Коледа от филм е...

Най-добрият Дядо Коледа от филм е...

Аз детето | 2023-12-01

Най-добрият Дядо Коледа от филм е...

Коледа наближава и много от нас гледат любимите си коледни филми и специални телевизионни програми. И така, кои от тези Дядо Коледовци са най-добрите? Имаме нашата официална класация за вас. Съгласни ли сте с нея? Искаме да чуем и вас в коментарите!

1. Дядо Коледа идва в града

Това е историята за произхода на Дядо Коледа от 1970 г. Научаваме как той е бил оставен на верандата на Burgermeister Meisterburger като бебе, но в крайна сметка е бил осиновен от елфи, правещи играчки. Защо е толкова велик? Той се опитва да спаси семейството си и да върне славата им на производители на играчки, има най-добър приятел пингвин, носи играчки на децата от Сомбъртаун и се влюбва в г-жа Клауз. Как да не обичаш тази версия на Дядо Коледа?

2. Чудото на 34-та улица

Този филм е класика. Възрастен мъж с брада твърди, че е Крис Крингъл и е нает в Macy`s като техния Дядо Коледа. Въпреки факта, че всички се опитват да го убедят, че всъщност не е Дядо Коледа, Крис е решен да докаже самоличността си. Дори е изправен на съд! Някои му вярват, а други не, но истинската победа на Дядо Коледа е да убеди едно цинично момиченце на име Сюзън да повярва в магията на Коледа.

3. Дядо Коледа

Тим Алън играе мъж, който случайно успява да накара Дядо Коледа да падне от покрива му на Бъдни вечер. Сега той трябва да стане следващият Дядо Коледа. Не само това, но той трябва да убеди всички, които обича, че той наистина е веселият старец, който носи подаръци на децата по света. Феновете толкова много харесаха този Дядо Коледа, че имаше две продължения!

4. Елф

Малко момче от сиропиталище тайно се вмъква в шейната на Дядо Коледа на Бъдни вечер и в крайна сметка е отгледано от елфи. Дори си мисли, че е такъв! Въпреки че историята наистина е за елфа Бъди, Дядо Коледа в този филм е един от най-забавните. Той е груб, саркастичен и има малко интересно чувство за хумор.

5. Кошмарът преди Коледа

Джак Скелингтън се отегчава да бъде кралят на град Хелоуин и случайно открива коледния град. Той е толкова впечатлен, че се опитва да поеме празника. Противно на неговите желания, Lock, Chock и Barrel решават да отвлекат Santy Claws и да го отведат в Oogie Boogie. Този Дядо Коледа обаче не приема всичко това с усмивка. Дядо Коледа все още е страхотен и прощава на нашия герой. Той дори прави сняг над града на Хелоуин.

6. Коледна приказка

В тази филмова класика гледаме Дядо Коледа в магазин. Един такъв, който всъщност е доста палав. Той мрази децата, казва им какво няма да получат на Коледа и е наистина, наистина зъл. И все пак е интересен за гледане.

7. Червеноносият елен Рудолф

Въпреки че този Дядо Коледа прогони горкия Рудолф заради начина, по който изглеждаше, той видя грешката си. Когато почти е принуден да отмени Коледа заради времето, Рудолф спасява положението. Той не само разбира, че е сгрешил, но дава дом на всички неподходящи играчки, дори на тази, която иска да стане зъболекар.

Кой Дядо Коледа ти е любим? Беше ли в нашия списък? Уведомете ни по-долу и ви желаем Весела Коледа!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град