любопитно

Начало | любопитно | Да оцветиш света на Хари Потър!

Да оцветиш света на Хари Потър!

Аз детето | 2016-11-09

Да оцветиш света на Хари Потър!

Втората книжка за оцветяване „Хари Потър“ е вече в книжарниците. Тя се нарича „Магически същества“ (от серията „Колоритания“ на Ink, Locus Publishing) и е пълна с домашни духчета и езеряни, феи от Корнуол и змейове. Те представляват също толкова многообразна група герои, колкото и учениците, посещаващи Училището за магия и вълшебства „Хогуортс“ – и също толкова важна част от магията на филмите за Хари Потър.

Книгата съдържа 96 детайлни черно-бели илюстрации, вдъхновени от филмите за Хари Потър. Запълвайки частите от картините, ще изградите цветните образи на съществата от Забранената гора, Езерото и много други. Разкрийте любими сцени, като бягството на Хари, Рон и Хърмаяни от „Гринготс“ на гърба на змей, и изследвайте сложни мотиви, вплитащи различни създания, в това интерактивно пътешествие през магьосническия свят. В книгата е включен и подбор от зашеметяващи концептуални илюстрации и филмови кадри от създаването на екранизациите за Хари Потър, които да стимулират креативността ви.

Книгите са подходящи за всички възрасти – от деца до възрастни – всички, които искат да запълнят с цвят своя живот.

И още нещо любопитно:
„Фантастични животни и къде да ги намерим“ е учебник, използван от учениците в „Хогуортс“, и също така заглавието на предстоящия филм с участието на Еди Редмейн. Филмът ще тръгне по кината от 18 ноември, а дотогава можете да направите очакването по-леко, като откриете вълшебните създания в книгата „Магически същества“, която включва някои от най-добрите герои и същества от първите четири екранизации, както и от предстоящия хронологично предхождащ ги филм.

Първата част, „Хари Потър: Книга за оцветяване“, бе издадена в България през декември 2015 г.; поредицата включва още „Магически места и герои“ и „Артефакти“. Визията на героите и съществата във втората книга е заимствана от екранизациите, точно както в първата; някои от илюстрациите дори изглеждат все едно са взети направо от сторибордовете и превърнати в черно-бели изображения за оцветяване. „Хари Потър: Книга за оцветяване“ все още е бестселър номер едно в категорията на Амазон „Children`s Activity Books“, докато втората част, „Магически същества“, се издигна до върха на класацията с нови заглавия. Време е да надникнем към някои от любимите ни магически зверове и създания, оживяващи от кориците на втората книга за оцветяване за Хари Потър.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град