любопитно

Начало | любопитно | Чудо: изобретиха кецове, които променят дизайна си

Чудо: изобретиха кецове, които променят дизайна си

Аз детето | 2016-10-30

Чудо: изобретиха кецове, които променят дизайна си

Мобилните технологии отдавна са заели нашия свят, даже толкова са ни завладели, че доста умни хора се притесняват какво би станало с нас ако продължим да сме „притиснати“ към екрана на телефона. Но все пак новите мобилни технологии ни носят и много иновативни, някои полезни, други просто забавни идеи. За точно такава идея ще ви разкажем сега. Ако я споделите с баба си може би няма да повярва, както нашите не повярваха и решиха, че си измисляме, но това е самата истина. Благодарение на телефона си можем всеки ден да носим едни и същи и същевременно различни обувки. Сега ще разберете как.

Най-новата модерна марка кецове е „Shift Wear“, тя е по-уникална от всички виждани досега, защото можете да променяте цвета на тези обувки от смартфона си. Край на носенето на едни и същи обувки всеки ден, за тези, които особено ценят модата, тези кецове ще са истинско съкровище. Как става това ли? Изобщо не е толкова сложно. Моделът използва панел със специално електронно мастило и батерия, разположена в подметката. Благодарение на мастилото всъщност можете да имате не само цвят, а цяла картина на обувките си, която да променяте според желанията си. Но като казваме батерия, не си представяйте нещо, което трябва да сменяте или зареждате през няколко дни. Напротив, според създателя на обувките, тази батерия трябва да издържа поне една година. Според разработчиците това са просто едни модерни обувки, като дори са водоустойчиви. Те могат да бъдат прани и носени спокойно и в дъждовен ден.

За да управлявате цвета на кецовете както казахме е нужен просто смартфон с инсталирано специално приложение. От него можете да контролирате всичко, да използвате създадените готови цветови шаблони и картини или да си направите свои уникален дизайн.

Снимки: boredpanda.com



Коментари
1 коментар

Ирина Йорданова, 8 г.,

Публикувано на 31.10.2016

готино

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град