Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Всичко, което можете да направите в World of Warcraft patch 10.2.5

Всичко, което можете да направите в World of Warcraft patch 10.2.5

Аз детето | 2024-01-24

Всичко, което можете да направите в World of Warcraft patch 10.2.5

Актуализацията на World of Warcraft 10.2.5 най-накрая пристигна в Dragonflight. Пачът официално се нарича Seeds of Renewal и макар да приключва настоящата сюжетна линия, тези Seeds се превърнаха в пълноценна миниигра, пълна с нови куестове, съдържание и награди. И така, какво можете да очаквате от тази актуализация? Има много ездачи и домашни любимци, пълни комплекти за трансмогрификация, индивидуални артикули за трансмогрификация, глифове за персонализиране на дракони, нови костюми за птицата Пепе и две нови реконструкции на зони, които очакват играчите, които биха искали да преминат през тази вълна от нови шенанигани в играта в свободното си време.

Тъй като PVE дейностите в Сезон 4 на World of Warcraft изглеждат най-вече като най-добрата обиколка на подземията на играта, този масивен списък от неща, които трябва да направите, може да ви задържи за известно време. Имайки това предвид, ето вашия лист за това какво да видите и правите в WoW 10.2.5, една от по-големите .5 кръпки в историята на WoW. Въпреки че по-голямата част от това ръководство съдържа по-отнемащи време дейности, ако времето ви е малко, можете да се забавлявате с бързите попадения, изброени по-долу, за да изпълните своите колекции:

  • Catalyst вече е отворен всяка седмица, така че отидете да превърнете екипировката си в комплекти от нива.
  • Метанаградата на Trading Post този месец е стилният часовник Golden Mobile Timepiece. Вижда се от външната страна на много артикули на гърдите с дълги ръкави и се съчетава добре с колана Waist of Time и титлата Timelord от репутацията на Chromie.
  • Ако завършите (или сте завършили) 12 месеца от мета Trading Post и получите пълните си комплекти за трансмогрификация в стил Warden, Patch 10.2.5 ви предоставя отделни версии както в бяло-нощния цвят, така и в зелено-златния дневен цвят.
  • Говорете с драконите на върха на главния шпил във Valdrakken за хубава реплика на всички тези приключения, включително нови изрязани сцени и намек какво може да прави Iridikron. Ако сте трол или дренеи, посетете бръснарницата за нови опции за коса.
  • Магьосниците трябва да се появят, за да видят новите персонализации на домашни любимци Darkglare и Tyrant.
  • Ако имате все по-популярния Пепе – птицата представена за първи път в експанжъна на Warlords of Draenor и облечена в нови стилове оттогава – има три нови изяви, които можете да вземете в 10.2.5: Dragon Pepe, Explorer Pepe и подобният на морж Tuskarr Pepe.

Върнете Гилнеас и яздете своята (елфска?) лисица със стил

Гилнеас, началната зона за подобната на върколаци раса Ворген в WoW, беше нападнат от Изоставените. Но в 10.2.5 това вече не е вярно: Играчите ще получат навигация, която ги кани да започнат поредица от куестове, за да си върнат този величествен град във викториански стил. В резултат на новото сътрудничество между фракциите, Изоставените напуснаха Гилнеас, но други се преместиха. Играчите ще изгонят нежеланите обитатели, ще дадат малко завършек на лидера на Worgen Genn Greymane и разбира се ще получат хубав официален комплект за трансмогрификация и много красива бяла лисица за яздене с… броня в стил Highborne?

Вземете два бонуса Gilneas

След като завършите линията за мисии, отделете време, за да получите два бонус елемента. За играчи с герои от Worgen ще има цвете на гроба на Liam Greymane – вземете го и ще получите Peacebloom на Tess, играчка, която ви позволява да се пренасяте тук на всеки 30 минути. (Ако сте изпълнили куестовата линия на друга раса, играчката автоматично ще бъде в кутията ви за играчки за използване с вашия Worgen.) За всички раси има наистина елегантен нов комплект преливащи се слънчеви очила — Old Spectacles на Lord Godfrey — достъпни при риболов във водите край бреговете на Gilneas. Не е нужно да завършите линията за мисии и изглежда, че всички нива на риболовни умения могат да ги „хванат“. За не-Worgen Alliance няма портал или пътека, водеща към или извън Gilneas – разочарование, тъй като това е адски далеч от всичко за играчите на Alliance и добавянето на портал тук би отворило тази част от света на играта.

Посетете Bel`Ameth за метричен тон артикули за трансмогрификация на Night Elf

Ако сте завършили сюжета на кампанията 10.2, ще получите навигация във Valdrakken в 10.2.5, за да разберете какво става с Tyrande Whisperwind, лидерът на нощните елфи, водещ до новия град, дом на нощните елфи Bel`Ameth. Изрязана сцена ще представи отново стар приятел както и ще определи бъдещия път на Тиранда и елфите. Самият Бел`Амет е прекрасен град. Разгледайте тези сгради по време на веригата от мисии и ще намерите купчина доспехи и оръжия с мотиви за нощни елфи. Добавени са нови портали към града в магьосническата кула в Stormwind за Alliance и Nordrassil в Mount Hyjal за Ордата – отидете през портала към Mount Hyjal в Western Earthshrine в Orgrimmar и ще изскочите точно до новия портал.

Вземете няколко последователи и атакувайте подземие

Новият пач стартира Follower Dungeons, което ви позволява да вземете NPC, за да създадете група и да атакувате подземия, вместо да се налага да се редите на опашка с непознати. Разбира се, целият смисъл на MMO игрите е да играете с други, но ако сте притиснати от време и не искате да чакате за танк или ако просто искате да се справите с оформлението или механиката на подземието, преди да скочите с други, това е добър вариант. Можете да поставите на опашка за подземия за последователи директно от инструмента Looking for Group.

Състезавайте се в Outland Cup и карайте дракони навсякъде

Dragonriding е добавен към всички зони от стария свят, включително подземията на открито, което е страхотна новина за играчите, които се дразнят от това колко бавно се движат старите летящи ездачи в наши дни в сравнение с тях. Драконовата езда не е толкова бърза в стария свят, колкото е в зоните на Dragonflight, но все пак е огромно подобрение. Играчите на Dracthyr най-накрая ще могат да разперят напълно собствените си крила и да карат дракони с героите си навсякъде, без да се нуждаят от монтиране, което е чудесно допълнение. Този пач също ни донесе най-новите предизвикателства за езда на дракони от стария свят в Outland Cup, проведено (по подходящ начин) в Outland. Началните куестове се намират в Stormwind, Orgrimmar и Valdrakken. Има 13 курса, които можете да завършите в нормални, напреднали и обратни варианти, и те присъждат значки Riders of Azeroth, които могат да бъдат обменени за трансмоги и предмети с Maztha във Valdrakken. Завършването на всички състезания със злато ви дава Outland Racing Completionist: златно постижение, титлата „Outland Racer“ и рубинена лента на Ездачите на Азерот.

Изровете някои знания за Warcraft в Azerothian Archives

Новото историческо събитие на Azerothian Archives награждава домашни любимци, два комплекта за трансмогрификация и огромна колекция от отделни предмети. Има публично събитие на всеки час, както и самостоятелно и групово съдържание. Ще имате елементал, който изпълнява вашите поръчки и ще можете да видите сцени, обясняващи историята на WoW.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град