афиш

Начало | афиш | В Плевен продължават безплатните куклени представления за децата

В Плевен продължават безплатните куклени представления за децата

Аз детето | 2021-10-28

В Плевен продължават безплатните куклени представления за децата

В Плевен продължават безплатните куклени представления за децата, като за родителите, които ги съпровождат, се изисква да притежават зелен сертификат. Това съобщиха от Драматично-кукления театър „Иван Радоев“. Места могат да се ангажират на касата на театъра за още два спектакъла до края на този месец.

Утре във фоайето на културния институт, от 18.00 часа, ще бъде представена пиесата „Тигърчето Спас и малкото голямо слонче“ от Рада Москова. Режисурата е дело на Александър Ткачов. Участват актьорите Яна Иванова, Елица Анева и Мариян Стефанов.

Поредицата от куклени спектакли на Плевенския театър със свободен вход ще завърши в събота – 30 октомври, с пиесата „Безценното камъче“, от 11.00 часа. Спектакълът е създаден по българска народна приказка под режисурата на Ива Николова. В актьорската трупа се изявяват Генадий Николов, Нина Илиева-Петкова, Дориана Василена и Георги Енчев.

Театралното приключение е за малки и големи зрители, които не са загубили детската вяра в доброто; изпълнено е с весели случки и поучителна развръзка.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град