Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Следващата актуализация на вашата PS5 ще бъде голяма

Следващата актуализация на вашата PS5 ще бъде голяма

Аз детето | 2024-03-27

Следващата актуализация на вашата PS5 ще бъде голяма

Докато чакаме Sony да пусне каквато и да е нова информация за PS5 Pro, има някои интересни и вълнуващи промени, които пристигат в предстоящата софтуерна актуализация. Mystic сподели наскоро подробности за актуализацията във видео, което, наред с други промени, включва джаджа за батерията и възможност за избор на жив тапет за раздела Explore.

Като става дума за раздела Explore, тази актуализация е изцяло за този раздел на вашия PS5. Освен че има нов облик, той предоставя и нова информация, като индикатори за батерията за вашите контролери и свързани периферни устройства, като Pulse Elite. Тук има и раздел Console Storage, който ви дава предварителен преглед на вашата ситуация на съхранение и ще ви отведе до вашите настройки за съхранение, ако е избрано. Поглеждайки вдясно на екрана, ще намерите секции за заснемане на игри, новини за игри, вашия списък с желания (който можете да превъртате), както и онлайн съдържание, като списъка ви с приятели, дейностите на вашите приятели (включително кои игри те играят и трофеите, които са спечелили).

Разделът Explore вече поддържа персонализирани фонове, включително екранни снимки, както и живи тапети. Mystic показа няколко от опциите, които са тематични за PlayStation и изглеждат добре като фон на раздела Explore. Въпреки това, тези тапети изчезват при превключване от раздела Explore, така че не очаквайте да зададете тапет за цялата си PS5. Можете да изберете дали разделът за изследване дава приоритет на самостоятелното съдържание или на приятелското съдържание, или комбинация от двете.

Тъй като тези промени засягат основно раздела Изследване, засега това е базирана в САЩ актуализация. По някаква причина Sony не отваря раздела Explore за други региони, така че ако сте извън САЩ, тази актуализация вероятно няма да засегне много вашата PS5. Тази бета актуализация следва системната актуализация 9.00 на PS5 миналата седмица, която добави малки промени, като подобрен микрофон и по-висок високоговорител на контролера DualSense, нови опции за споделяне на екрана и настройка на нивото на яркост за конзолата.

Как да инсталирате бета софтуер на PS5

Актуализацията в момента е в етап на бета тестване. Ако искате да изпробвате този софтуер, в допълнение към бъдещия бета софтуер, сами, ще трябва да се регистрирате, за да бъдете бета тестер в Sony. Ако бъде избрано, Sony ще ви изпрати по имейл инструкции за инсталиране на бета версията на вашия PS5, което трябва да включва осребряване на ваучер, изпратен по имейл.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град