Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Minecraft: Как да получите магията за безкрайност

Minecraft: Как да получите магията за безкрайност

Аз детето | 2024-04-22

Minecraft: Как да получите магията за безкрайност

Едно от най-търсените омагьосвания в Minecraft е Infinity Enchantment, което ви позволява да изстрелвате неограничен брой стрели с вашия лък. Това омагьосване е особено трудно да се получи по традиционния начин, т. е. с помощта на маса за омагьосване. Има обаче и други начини за отключване на това омагьосване, така че да не се налага да разчитате на RNG на играта.

За да използвате Infinity Enchantment, имате нужда само от една стрела в инвентара си. Това омагьосване в Minecraft се прилага към вашия лък и е безценен актив, който трябва да имате, когато се изправяте срещу врагове в Края, Горските имения или Недъра. Струва си да се отбележи, че Infinity Enchantment работи само с обикновени стрели, а не със специални като Spectral Arrows.

Как да получите безкрайното омагьосване в Minecraft

Както е показано от JayDeeMC в YouTube, най-добрият начин да получите Infinity Enchantment е чрез търговия със селяни. Това е единственият гарантиран начин да получите Enchantment, без да се налага да използвате RNG на играта. Ще трябва да търгувате с библиотекар, който продава Enchanted книги. Другите начини, по които можете да получите Infinity Enchantment, е като отидете на риболов или изследвате Dungeons. Този метод също разчита на RNG на Minecraft и отнема доста време. Феновете на Minecraft обаче може да намерят Enchanted Book с Infinity Enchantment. Тъй като риболовът и изследването на подземията се основават изцяло на късмета, Enchanting Tables и Librarians може да са по-надеждни източници на Infinity Enchantment.

След като приложите Infinity Enchantment към своя лък, можете да изстреляте толкова стрели, колкото искате, стига да имате една стрела в инвентара си. Вашият лък обаче все още ще се износва и ще се счупи, така че го поправяйте често, за да избегнете повторно намиране на книга за Infinity Enchantment. Не можете да приложите магията Mendin върху лъкове с магията Infinity, тъй като те се изключват взаимно и не са съвместими. Има начин да комбинирате двете омагьосвания с конзолни команди в играта, но този процес може да съсипе вашето потапяне и оцеляването на играта Minecraft.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град