Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | World Of Warcraft добавя PvEvP Battle Royale режим с пирати

World Of Warcraft добавя PvEvP Battle Royale режим с пирати

Аз детето | 2024-03-20

World Of Warcraft добавя PvEvP Battle Royale режим с пирати

Точно когато си помислихте, че вече сте се изненадали от игрите, добавящи режими Battle Royale, Blizzard днес обяви един за World Of Warcraft. Plunderstorm ще пусне 60 пирати в планините Арати, за да се бият с чудовища, да плячкосват сандъци, да изравняват, да придобиват способности и да се бият един с друг, когато наближава буря. Първоначално трябва да работи само за няколко седмици и ще използва напълно отделни герои, въпреки че можете да отключите скинове за вашите главни магьосници.

Това, което е изненадващо за Plunderstorm, е колко не е просто „World Of Warcraft, а Battle Royale“. Той следва много от обичайния шаблон на Battle Royale, разбира се, но променя много от начина, по който работи WoW. Като за начало нямате класа, като способностите ви се определят от това, което плячкосвате на арената. Това също не са просто обикновени WoW способности, предлагащи странни способности по поръчка, които не се срещат в основната игра. Така че при всяко съвпадение ще се окажете различен нов магьосник. Той също така дава на всеки двоен скок, деактивира щетите при падане, дава на всички лечение и дори премахва автоматичните атаки в полза на ръчните такива.

Blizzard казват във видео, че мачовете обикновено започват с играчи, които се бият с чудовища и плячкосват, събирайки компилациите си, преди да навлязат повече в PvEvP, докато мачът наближава и играчите се приближават. Ще поддържа сола и дуети, поставени в отделни мачове.

Plunderstorm е отделен режим, достъпен чрез отделна опция в главното меню. Въпреки че вашите герои започват отначало всеки мач, има постоянна прогресия, за да отключите награди в обичайния си акаунт. Можете да спечелите пиратски екипи, титли, папагал, домашен любимец рак и много други. Режимът не е обвързан с разширение, така че всички активни играчи могат да се присъединят към него, дори Classic, въпреки че класическите хора ще трябва да изтеглят модерния клиент.

Актуализацията на Plunderstorm започва да се разпространява днес в Северна Америка и трябва да достигне европейските сървъри утре. Въпреки че първоначално ще продължи няколко седмици, асоциираният директор на играта Джереми Фийзъл каза, че „в зависимост от обратната връзка на играчите, ще видим как изглежда бъдещето на Plunderstorm.“ Вижте съобщението за Plunderstorm на Blizzard и бележките за корекцията на актуализация 10.2.6 за повече информация за всичко.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град