Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Palworld ще получи първия си рейд скоро и звучи вълнуващо

Palworld ще получи първия си рейд скоро и звучи вълнуващо

Аз детето | 2024-03-21

Palworld ще получи първия си рейд скоро и звучи вълнуващо

Един от пробивните хитове на 2024 г. е заглавието за оцеляване в опитомяване на чудовища Palworld. Въпреки че технически все още е в ранен достъп, смесица от популярни жанрове в играта ѝ помогна бързо да достигне широка популярност и да постигне високи продажби от 19 януари. Сега разработчикът Pocketpair е готов да добави още съдържание към играта под формата на нейния първи рейд, наречен Беланоар.

Разкрит чрез публикация от 15 март в акаунта на играта в X, Bellanoir ще бъде встъпителният рейд за Palworld. Въпреки че публикацията не даде никакви подробности за датата на пускане на рейда освен мъглявото обещание, че ще бъде „скоро“, кратък трейлър показа централния нов Pal в сърцето на битката за рейда. Bellanoir, което също дава името на битката за нападение, е хуманоидна фигура, чийто дизайн я кара да изглежда, сякаш носи черна рокля с дълги ръкави. Беланоар се носи със син пламък под нещо, което изглежда като полата на роклята и има тъмносиня коса, покриваща лицето.

Palworld беше обвинен в плагиатство на Pokémon, откакто играта стартира в ранен достъп, което Pocketpair отрече, и е лесно да се направят сравнения между Bellanoir и Gardevoir, Pokémon, който за първи път се появи в Pokémon Ruby и Sapphire.

Трейлърът се фокусира предимно върху външния вид на Bellanoir, така че всъщност не знаем много за това какви ще бъдат рейд битките на Palworld. Въпреки че публикацията, обявяваща нападението, предупреждава играчите, че „Само най-квалифицираните Pal Tamers имат шанс срещу нея.“ Безопасно е да се предположи, че рейд битките вероятно ще се почувстват като световни босове в игри като Diablo, предлагайки на играчите предизвикателство от високо ниво.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град