Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Обявен е Sonic Rumble – Battle Royale в духа на Fall Guys, но от създателите на Angry Birds

Обявен е Sonic Rumble – Battle Royale в духа на Fall Guys, но от създателите на Angry Birds

Аз детето | 2024-05-09

Обявен е Sonic Rumble – Battle Royale в духа на Fall Guys, но от създателите на Angry Birds

Sega продължава да разширява хоризонтите на бързия франчайз Sonic the Hedgehog. След екшън платформата с отворен свят през 2022 г., японският издател и разработчик ще предприеме нов експеримент – с жанра Battle Royale. Новият проект се казва Sonic Rumble и представлява мобилна кралска битка за 32 играчи, създадена с участието на финландското студио Rovio (Angry Birds), което е собственост на Sega от 2023 г.

Sonic Rumble се развива в изопачен свят на играчки, създаден от злодейския доктор Егман (известен още като Иво Роботник). Потребителите ще получат ролята на анимирани фигурки на герои от вселената на Sonic the Hedgehog. Играчите на Sonic Rumble ще се състезават един срещу друг във „вълнуващи Battle Royale предизвикателства“, за да съберат възможно най-много пръстени и да покажат кой е най-бързият в тази кутия с играчки.

Отключени от геймърите в Sonic Rumble, емблематичните герои от вселената на Sonic the Hedgehog ще бъдат достъпни за персонализиране, така че потребителите да могат да създават уникални аватари за себе си. Съдейки по 45-секундния анонсиращ трейлър за Sonic Rumble, приложен по-горе, играчите могат да очакват геймплей, подобен на популярната мултиплейър аркадна игра Fall Guys: Ultimate Knockout.

Sonic Rumble ще бъде пуснат през зимата в края на 2024 г. за iOS и Android. Затвореното бета-тестване ще се проведе от 24 до 26 май, но само за жители на САЩ – можете да се запишете за доброволец през официалния уебсайт (на 19-и).



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град