Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Абонатите на Xbox Game Pass получават игра от първия ден за абонамент на 4 юни

Абонатите на Xbox Game Pass получават игра от първия ден за абонамент на 4 юни

Аз детето | 2024-05-23

Абонатите на Xbox Game Pass получават игра от първия ден за абонамент на 4 юни

Още една игра от първия ден за абонамент идва скоро в Xbox Game Pass. Понастоящем абонаментът се счита за една от най-добрите сделки в игрите, поради редовно променящия се списък, който включва любими класики и издания от първия ден на по-голямата част от неговите нива, покриващи голямо разнообразие от жанрове, за да успокоят повечето типове геймъри. Вече има няколко издания от първия ден на абонамента, като очарователния котешки симулатор Little Kitty, Big City, епичното екшън-приключенско заглавие Senua`s Saga: Hellblade 2 и междугалактическото заглавие за управление на болници, Galacticare.

Обявеното в Xbox Wire като втората вълна от заглавия през май 2024 г., Catch & Release, Rolling Hills на LLC: Make Sushi, Make Friends ще дойде на конзоли Xbox, PC и Xbox Cloud Gaming като допълнение от първия ден към абонамента за Game Pass на 4 юни. Заглавието ще накара играчите да поемат ролята на робот готвач, който се опитва да управлява собствен суши ресторант в уютно село.

Правете суши, създавайте приятели

Основният геймплей на Rolling Hills се върти около получаването на нови рецепти и формирането на нови взаимоотношения.

Както може да се очаква, голяма част от геймплея за управление на ресторанти на Rolling Hills включва приготвяне на суши, като играчите отключват нови рецепти, включително такива като California Rolls, Kappa Rolls и Fruit Rolls, за да задоволят различните вкусове на жителите на града. Оттук играчите също трябва да набавят най-пресните съставки от местния пазар, за да подобрят вкуса и качеството на тези рецепти, за да станат най-добрият суши ресторант в града. Както подсказва втората част от подзаглавието на Rolling Hills, другата голяма част от основния му геймплей се върти около формирането на нови взаимоотношения и интегрирането с жителите на града. Това може да стане на чаша кафе или като разгледате района извън ресторанта и им помогнете с ежедневните им нужди, за да подобрите не само състоянието на сушито в района, но и живота на жителите на града като цяло.

Само едно друго заглавие беше потвърдено за списъка на Xbox Game Pass през юни 2024 г. – всепризнатата пъзел игра на ужасите Firework за компютър от 2021 г. – но вече изглежда като много разнообразна комбинация, показваща набора от заглавия, достъпни за абонати. Rolling Hills: Make Sushi, Make Friends изглежда като обещаващо начало за месеца и със сигурност е за онези, които се наслаждават на уютни инди заглавия, като по-ранна версия на играта вече беше добре приета според Steam страницата на играта.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град