Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Among Us е още жив! Получава нови роли, по-добро филтриране на лобито и повече мода

Among Us е още жив! Получава нови роли, по-добро филтриране на лобито и повече мода

Аз детето | 2024-05-10

Among Us е още жив! Получава нови роли, по-добро филтриране на лобито и повече мода

Among Us, супер популярната игра, в която контролирате малко човече, за да объркате приятелите си, получава куп нови неща тази година. Разработчиците Innersloth разкриха пътната карта на играта за 2024 г., която обещава нови роли, лоби филтър и по-добра „Bean Fashion“ сред няколко други части.

Още отдавна Among Us добави куп нови роли: Инженер, Учен, Ангел пазител и Премествач. Въпреки че няма информация какво могат да включват новите роли, пътната карта показва, че те са написани с молив като първата от актуализациите на пътната карта. „Скоро ще представим още чисто нови роли, всяка със собствена малка странност, които създават много интересни лобита. Не мога да гарантирам, че ще ви помогнат да избегнете преждевременно изгонване, но кой знае… всичко зависи от това как играете!“, казват разработчиците.

Лобитата също получават „по-прецизиран набор от настройки за търсене“ и тези списъци също се променят: „Кажете здравей на бързите менюта, за да можете лесно да видите всички настройки, които можете да промените като хост, и да имате бърз преглед от важните, докато се присъединявате към лобита." За тези, които обичат да обличат малките си човечета в забавни тоалети, изглежда, че ще има куп нови козметични артикули.

Музиката за лобитата и бърборенето на членовете на екипажа, изскачащи в горната част на екрана, са две планирани актуализации на качеството на живот, заедно с още необявени неща.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град