Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Hot Wheels Unleashed: Всички тайни на City Rumble (и как да ги отключите)

Hot Wheels Unleashed: Всички тайни на City Rumble (и как да ги отключите)

Аз детето | 2024-05-15

Hot Wheels Unleashed: Всички тайни на City Rumble (и как да ги отключите)

Играта за един човек на Hot Wheels Unleashed не може да бъде победена, докато не отключите всичките девет тайни, скрити в различните състезания. Намирането на всичко, което тази игра може да предложи, ще ви помогне да стигнете до края на играта и да спечелите специална награда за вашите усилия. Докато някои цели са обвързани с отделни раси, други се откриват чрез проследяване на различни събития в историята. Разкриването на всяка тайна в играта и изпълнението на всяка цел ще отключи тайна кола в Hot Wheels Unleashed, наречена Oldsmobile 442. Това превозно средство е изключително гъвкаво, с почти максимални статистики във всяка категория, която определя колите, които можете да шофирате. Oldsmobile 442 може да се похвали с 4 бара за спирачна мощност, 5 бара за ускорение, 3 бара за управление и 4 бара за усилване.

Много от скритите части на Hot Wheels Unleashed могат да се видят само след като завършите определени предпоставки, които водят до други аспекти на играта. Например една тайна може да бъде достъпна за откриване само след като вече сте завършили определено състезание с един тип кола. За щастие, всяка тайна има съвет, който ви дава добра представа какво да правите по-нататък през цялата кампания.

Деветте тайни и техните съвети включват:

  • Неразгадана мистерия: Завършете курса „Amazing Drivers“ в City Rumble с Motosaurus. Събитията, водещи на изток в City Rumble, трябва да бъдат проследени, за да отключите тази тайна и колата Motosaurus като награда.
  • Скрито от погледа: „Сложи край на царуването на терора на крилато чудовище.“ Завършете състезанието за босовете на Jurassic Predator с произволна кола.
  • Скрито за повечето: „Победете този, който владее леда.“ Завършете състезанието на Snow Pilot с която и да е кола.
  • Прикритие: „Победете четирима босове, за да поемете последното предизвикателство.“ Завършете четири състезания с босове, за да отключите тайната на Covert.
  • Можеш ли да пазиш тайна?: „Легендата гласи, че неспокоен призрак блокира достъпа до тази пътека.“ Завършете финалното състезание с босове, „Търсачи на духове“, за да отключите тази тайна на Hot Wheels Unleashed.
  • Тайната е разбулена: Завършете „Безразсъдно шофиране“ в City Rumble с Bone Shaker. Ще ви е необходима колата Bone Shaker, за да изпълните тази задача, но можете да отключите превозното средство, като спечелите състезанието за босове „Търсачи на духове“.
  • Строго секретно: Завършете „Най-доброто“ в City Rumble с Buns of Steel. Когато Secret Unveiled завърши, отключвате път на запад в City Rumble. Това ви позволява да отключите колата Buns of Steel, като вземете наградите в края на улица в тази зона и след това завършите състезанието, споменато в тайната.
  • Изненада: „Отключва се след завършване на събитието „Строго секретно“. Тази тайна може да бъде отключена само след завършване на състезанието, открито от целта Top Secret.
  • Не казвай на никого: Завършете състезанието „Пътуването започва“ с автобуса Hot Wheels High. Това превозно средство се печели чрез ограничени оферти за монети или кутии.

Тези, които искат да завършат играта на 100%, ще трябва да преследват всяка тайна, за да си проправят бавно път през сюжетните събития. Всяка изпълнена цел ви печели нова тайна кола в Hot Wheels Unleashed, с която да доминирате в състезания, или срещу противници, контролирани от AI, или срещу ваши приятели. Повечето от тези превозни средства са невероятно уникални, като ви предлагат перфектното разпространение на статистики, които да използвате в преследване на следващата тайна в списъка ви. След като изискате наградите си от всяка задача, трябва да помислите дали да ги използвате онлайн срещу други играчи, за да покажете колко време сте посветили на играта. Въпреки че отключването на всички тайни в City Rumble може да не е постигнато само от вас, уменията, които сте научили чрез усилията си, могат да ви помогнат да спечелите повече състезания срещу квалифицирана конкуренция в Hot Wheels Unleashed.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град