Инициативи

Начало | Инициативи | Конкурсът „Щракни времето“ търси магически пейзажи от цялата страна

Конкурсът „Щракни времето“ търси магически пейзажи от цялата страна

Аз детето | 2022-02-16

Конкурсът „Щракни времето“ търси магически пейзажи от цялата страна

Фотоконкурсът „Щракни времето“ търси магически пейзажи от всички кътчета на България Така обяви Младежкият център в Добрич второто издание на творческата надпревара. Конкурсът приканва млади автори от цялата страна да уловят в кадри красотата на времето не само в метеорологичното му проявление, но и да открият „на фокус“ природни, културни, исторически забележителности.

Най-атрактивните снимки ще бъдат обявени в Световния ден на метеоролога – 23 март. Фотографиите трябва да са направени през 2021-2022 година, посочват организаторите като предупреждават, че заснемането не бива да излага на риск здравето и живота на авторите или други хора.

В конкурса могат да се включат фотографи на възраст от 15 до 29 години с до три снимки, които да са придружени със заглавие и кратка информация за мястото на заснемането. Фототворбите ще се приемат на имейл info@ycd.bg до 15 март, а от следващия ден ще започне попълването на виртуалния албум „Щракни времето“.

Онлайн гласуване ще посочи най-харесваните фотографии. Албумът от първото издание на конкурса през миналата година събра над 160 фотокадри със забележителности от цялата страна.

Вижте още:
Как да правим хубави снимки



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град