новини детски

Начало | новини детски | Историята на един пословично моден злодей... в манга вариант!

Историята на един пословично моден злодей... в манга вариант!

Аз детето | 2023-03-21

Историята на един пословично моден злодей... в манга вариант!

Месец март ще бъде изпъстрен в черно, бяло и червено – цветовете на един от най-легендарните злодеи на всички времена. За първи път българските почитатели на „Дисни“ и японските комикси ще имат възможността да се докоснат до оригинална манга, създадена по пълнометражния игрален филм, посветен на Круела де Вил.

Изданието е дело на Хачи Ишие, манга художничка от Япония, издала наскоро своята оригинална серия Rojiura Brothers. Заглавието „Круела: Черно, Бяло и Червено“ е първата ѝ публикация в САЩ. Илюстрациите неоспоримо носят отпечатъка на типичния за този жанр стил на рисуване.

Книгата проследява историята на Естела – надарена с талант, изобретателност и амбиция, тя мечтае да бъде моден дизайнер, но светът сякаш е решен да потъпче мечтите ѝ завинаги. Животът на крадла-аматьор съвсем не е бляскав, но Лондон през 70-те години е на кръстопътя на модата, а Естела знае, че е способна да завладее подиумите със своите дизайни… стига да се сдобие със средствата, за да ги осъществи! Заедно със своите спътници (и съучастници) Джаспър и Хоръс, Естела живее на ръба… и извън закона.

Но не забравяйте – не се превръщаш в легенда, ако си добричък! Проследете раждането на фатално известната дива Круела де Вил с оригиналната манга „Круела: Черно, Бяло и Червено“.

Изданието е отпечатано в унисон с облика на традиционната японска манга, с меки корици и съдържа 176 черно-бели страници.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град