новини детски

Начало | новини детски | Ако сте от Перник не пропускайте да участвате в конкурса посветен на Баба Марта

Ако сте от Перник не пропускайте да участвате в конкурса посветен на Баба Марта

Аз детето | 2022-02-01

Ако сте от Перник не пропускайте да участвате в конкурса посветен на Баба Марта

Официално вече остава един месец до първи март, когато всички си разменяме красиви, традиционни или не чак толкова мартеници за здраве и късмет през годината. Още тогава очакваме и по-топлите дни. И макар вие още да не мислите за мартениците, времето ще мине много бързо. Така смятат и в Центъра за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс (ЦПЛР-ОДК) в Перник, защото вече обявиха своя конкурс за най-оригинална мартеница и мартенски сувенир „Баба Марта бързала, мартенички вързала“.

В надпреварата е възможно да се включат ученици на възраст от 6 до 18 години, като всеки участник може да представи до два експоната мартеници, или сувенири, но рисунки и картички няма да се приемат, те ще останат за друг път. Техниката за изработване на творбите е свободна.

Участниците трябва да предадат своите произведения до 17:00 ч. на 25 февруари в ЦПЛР-ОДК – Перник. Адресът на организаторите е ул. „Физкултурна“ 12. Като не забравяйте към тях да напишете и име, презиме и фамилия, училище и клас, и телефон за родител или учител. На 1 март от 14:00 ч. в сградата на детския комплекс ще бъде открита изложба. Най-оригиналните творби ще бъдат отличени и наградени.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град