интересно

Начало | интересно | GTA V е безплатна за сваляне в Epic Games Store до 21 май

GTA V е безплатна за сваляне в Epic Games Store до 21 май

Аз детето | 2020-05-19

GTA V е безплатна за сваляне в Epic Games Store до 21 май

Вълнуваща новина за всички геймъри или за тези, които някога са искали да опитат играта, но няма как да я купят. Въпреки че създателите казват, че е точно за деца, знаем, че за много от вас вече е позната така или иначе, а и не се съмняваме, че различавате реалния свят от компютърните игри и как да се държите в едното и в другото... Така че.. Теглете на воля и без притеснения, безплатно е до 21 май.

Играта трябваше да е налична за изтегляне от 18:00 снощи, но поради огромния трафик, сървърите на Epic се сринаха за над 8 часа. Към момента на публикуване на статията Epic Games Launcher и интернет сайта работят нормално. Въпреки че излезе за компютри преди 5 години, GTA 5 и до днес се задържа сред топ 10 на най-популярните игри в Steam и активните играчи са повече от всякога. Шансовете са добри вече да я имате. А ако тепърва ще влиза в библиотеката ви с игри, ще можете да я вземете от Epic Games Store от днес до 21 май. Сега е добро време да се включите, тъй като в GTA Online винаги е доста вълнуващо. Тези дни играчите са на вълна „извънземна инвазия“. Така че не се изненадвайте, ако микробус пълен със зелени извънземни ви се изпречи на пътя.

Още по-хубавото е, че ако я инсталирате за първи път, за да ви помогне да си стъпите на краката в GTA „Online, Rockstar“ ви дава 1 милион долара и Criminal Enterprise Starter Pack, в който има доста неща на стойност около 10 милиона долара. Разбира се говорим за пари в играта, а не истински, но опитните геймъри знаят какво богатство е това!Коментари
1 коментар

Marto bg Tsonev, 9 г.,

Публикувано на 26.05.2020

iskam da q igraq

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град