Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | #ByeByeBoxes – нещо странно ще става в Brawl Stars?

#ByeByeBoxes – нещо странно ще става в Brawl Stars?

Аз детето | 2022-12-01

#ByeByeBoxes – нещо странно ще става в Brawl Stars?

Кога за последно играхте на Brawl Stars? Тези от вас, които влизат често, няма как да са пропуснали този хаштаг (#ByeByeBoxes), а тези от вас, които са си взели почивка от играта, сега го видяха... И в двата случая обаче не ви ли се струва странен? Какво значи това? Какво ще стане с кутиите, от които взимахме толкова награди, жълтици и ъпдейти за героите? Можем да кажем само едно... Малки кутии, големи кутии и мегакутии... за нас беше удоволствие да сте част от играта от началото досега.

Да, това е бомбата, хвърлена от Brawl Stars днес. Без половинчати мерки и без каквото и да е предупреждение очевидно играта навлиза в съвсем нова ера. Вярно е, че системата на кутията на Brawl Stars се нуждаеше от сериозна преработка. Измина твърде много време, откакто те изчезнаха от конвенционалния ежедневен режим и влязоха само токените на Brawl Pass. Това даваше много лошо усещане за напредък в игровото изживяване. Да не говорим за фактора късмет при отварянето им. И все пак, чак да се сбогуваме с тях... Но както казват разработчиците на играта – „уморихте ли се да отваряте кутии и никога да не получавате нищо? Това страдание приключи, идва нова ера, в която получаването на brawlers не е въпрос на късмет, а на гарантирано време“.

Това ще се случи благодарение на новите точки и различни нива, всички подробности за които ще бъдат известни в официалния разговор следващата сряда, 7 декември. Нова система, в която постепенно ще получаваме токени за новите Omega Boxes и с тези токени ще можем да отключваме героите, които нямаме. Мега Brawl Talk, който, както обикновено съвпада с Коледа, се стреми да бъде най-добрият за годината не само заради това макро обявяване на Omega Box, но и заради коледните подаръци, евентуалния нов легендарен герой и цветовете на токените с които също можете да отключите brawlers от тази уникална рядкост.

Накрая остава да ви кажем, че идват странни промени в Brawl Stars и след по-малко от седмица е време да преживеем един от най-очакваните Brawl Talk в историята. Тогава ще се сбогуваме с една от общите връзки с бета версията на играта по отношение на напредъка. Какво ще се случи тези дни и с кутиите, които запазихме, е мистерия, която ще бъде разгадана на 7 декември. А дотогава можем само да кажем #ByeByeBoxes и да се надяваме, че играта ще се промени за добро и отново ще ни върне радостта и ще ни хареса толкова, колкото и когато я пуснаха за първи път!



Коментари
2 коментара

Валентин Христов, 26 г.,

Публикувано на 11.03.2024

От все сърце висе моля искам кутиите обратно молявисе нали когато играете. Там нали има надпис play там от горе дето има звездички те место звездички да имат кутиите пак на същата максимум на омега мега Биг Амал молявисе направете нещо много

Александър , 18 г.,

Публикувано на 18.03.2024

Моля Варнете Кутиите

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град