Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | #ByeByeBoxes – нещо странно ще става в Brawl Stars?

#ByeByeBoxes – нещо странно ще става в Brawl Stars?

Аз детето | 2022-12-01

#ByeByeBoxes – нещо странно ще става в Brawl Stars?

Кога за последно играхте на Brawl Stars? Тези от вас, които влизат често, няма как да са пропуснали този хаштаг (#ByeByeBoxes), а тези от вас, които са си взели почивка от играта, сега го видяха... И в двата случая обаче не ви ли се струва странен? Какво значи това? Какво ще стане с кутиите, от които взимахме толкова награди, жълтици и ъпдейти за героите? Можем да кажем само едно... Малки кутии, големи кутии и мегакутии... за нас беше удоволствие да сте част от играта от началото досега.

Да, това е бомбата, хвърлена от Brawl Stars днес. Без половинчати мерки и без каквото и да е предупреждение очевидно играта навлиза в съвсем нова ера. Вярно е, че системата на кутията на Brawl Stars се нуждаеше от сериозна преработка. Измина твърде много време, откакто те изчезнаха от конвенционалния ежедневен режим и влязоха само токените на Brawl Pass. Това даваше много лошо усещане за напредък в игровото изживяване. Да не говорим за фактора късмет при отварянето им. И все пак, чак да се сбогуваме с тях... Но както казват разработчиците на играта – „уморихте ли се да отваряте кутии и никога да не получавате нищо? Това страдание приключи, идва нова ера, в която получаването на brawlers не е въпрос на късмет, а на гарантирано време“.

Това ще се случи благодарение на новите точки и различни нива, всички подробности за които ще бъдат известни в официалния разговор следващата сряда, 7 декември. Нова система, в която постепенно ще получаваме токени за новите Omega Boxes и с тези токени ще можем да отключваме героите, които нямаме. Мега Brawl Talk, който, както обикновено съвпада с Коледа, се стреми да бъде най-добрият за годината не само заради това макро обявяване на Omega Box, но и заради коледните подаръци, евентуалния нов легендарен герой и цветовете на токените с които също можете да отключите brawlers от тази уникална рядкост.

Накрая остава да ви кажем, че идват странни промени в Brawl Stars и след по-малко от седмица е време да преживеем един от най-очакваните Brawl Talk в историята. Тогава ще се сбогуваме с една от общите връзки с бета версията на играта по отношение на напредъка. Какво ще се случи тези дни и с кутиите, които запазихме, е мистерия, която ще бъде разгадана на 7 декември. А дотогава можем само да кажем #ByeByeBoxes и да се надяваме, че играта ще се промени за добро и отново ще ни върне радостта и ще ни хареса толкова, колкото и когато я пуснаха за първи път!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град