Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Следващият моб в Майнкрафт е... The Sniffer

Следващият моб в Майнкрафт е... The Sniffer

Аз детето | 2022-10-18

Следващият моб в Майнкрафт е... The Sniffer

Победителят в тазгодишното гласуване на Minecraft mob беше разкрит и това е гигантско същество, наречено Снифър. Сниферите са полезни зверове, които могат да търсят древни семена, които растат в растения, с които пък можете да украсите постройките си. Приятелското същество приличащо на крава-костенурка-куче спечели гласуването за определяне на новия моб в Minecraft, проведено в продължение на 24 часа между петък и началото на Minecraft Live в събота. Sniffer оглави анкетата с повече от половината от подадените 3,5 милиона гласа.

„И още веднъж, балансът е възстановен със сладостта на вашия нов победител, противопоставяща се на ужасяващото издайническо душене на Warden!“ Mojang каза в публикация, обявяваща победителя в гласуването. Смяташе се, че Снифърът е изчезнал, но ще можете да намерите яйцата му, скрити в сандъци в подводни руини. Издърпайте ги обратно на повърхността, за да ги излюпите, и ще се сдобиете със собствен моб от новия вид. Помогнете му да порасне и Сниферът ще ви помогне да намерите древни семена.“

Снифърът се изправи срещу Туф Голема и Раскал в тазгодишното ново гласуване. Жалко, че изгубиха! Новият моб обаче е само едно от нещата, които се случваха в Minecraft Live през уикенда. Mojang сподели малко информация за предстоящата актуализация на Minecraft 1.20, разкри седем нови героя по подразбиране, от които да избирате, наречени Sunny, Kai, Makena, Zuri, Efe, Ari и Noor, които ще пристигнат в играта на 29 ноември. Самата актуализация 1.20 трябва да се появи през 2023 г. За всичко това ще ви разкажем по-подробно, така че следете ни!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град