Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Открийте как да готвите вкусни и отвратителни ястия в тази сладка браузър игра

Открийте как да готвите вкусни и отвратителни ястия в тази сладка браузър игра

Аз детето | 2023-11-01

Открийте как да готвите вкусни и отвратителни ястия в тази сладка браузър игра

Брашно, яйце, банан, масло, сол. Предвид съставките подръка, решихме, че това е приличен опит за приготвяне на бананов хляб. Безплатната игра за готвене Little Chef не се съгласи и нарече ястието ни „Eggy Mess“. Всички са критици. Но е забавно да разгадаваме потенциални рецепти, да слагаме съставки в тенджерата, да търкаме курсора си върху малки симулирани лъжици и листа от растения и да откриваме какъв свеж ужас сме измислили. Безплатно е и може да се възпроизвежда във вашия браузър, така че заповядайте на Itch.io и експериментирайте.

Сложете съставки от красивата 2D кухня в тенджерата, след което щракнете върху тенджерата, когато сте готови да я оставите да заври. Това не е симулирано готвене в свободна форма, вие се опитвате да разгадаете комбинациите, които ще доведат до 40-те желани ястия, изброени в книгата с рецепти. Освен това играта показва колко съставки има в едно ястие, така че ако бяхме внимателни, щяхме да забележим, че банановият хляб изисква само две съставки. Със сигурност това са банан и брашно. Мда! О, но докато бъркате, ще откриете и 17 ужасни ястия. Вече ви казахме един начин да направите Eggy Mess. Но какви ли ужасии може да сготви човек със стайни растения?

Малкият готвач е направен от Hello Erika, Julien Truebiger и Danny van Duist. Разработчиците цитират като влияние върху brew `em up Potion Craft, базирания на браузър миксолог Bartender The Right Mix и мобилната игра Doodle God: Alchemy Simulator. Друга игра, за която ни напомни, е прекрасната The Barnacle Goose Experiment, където отглеждате цял свят чрез комбиниране на сълзи, плюнки, дърво, мечти, желязо и всичко останало в цялото творение.

Това не е огромна игра (ще се радваме на повече рецепти!) и ни се иска да имаше звуци, но Little Chef е хубава малка игра. Наслаждавахме се да откриваме вкусни лакомства и ужасяващи злополуки и да се смеем на някои от шегите. Може би и вие! Отидете до Itch.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град