Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Героичната шесторка“: Този януари се събира съвсем нов екип от супергерои

„Героичната шесторка“: Този януари се събира съвсем нов екип от супергерои

Аз детето | 2015-01-15

„Героичната шесторка“: Този януари се събира съвсем нов екип от супергерои

Те са „Героичната шесторка“ и ще трябва да спасяват света. Но преди да го направят, ще трябва да станат герои, защото отначало са суперзубъри.
Вдъхновен от комиксите на „Марвел“, този януари екипът, създал „Замръзналото кралство“ ни представя – „Героичната шесторка“.

Филмът ни разказва за детето-чудо в областта на роботиката Хиро Хамада. Когато той се изправя пред злодей, въоръжен с най-мощното оръжие на света, Хиро трябва бързо да сформира екип, с който да се опита да победи злодея Йокай и да спаси родния си град Сан Францтокио и целия свят изобщо.
Подкрепен от супер-бавния, никак не-маневрения и много добър, по душа, робот Беймакс, Хиро се заема със задачата да превърне екип от зубъри в супергерои. Фред, Меден Лимон, Гоу Гоу Тамаго и Уасаби трябва изключително бързо да сменят настройките си и от миролюбиви любители на науката да се превърнат в хората, на които разчитат всички.

За супер-модерните костюми на бандата, снабдени с най-добрите оръжия, се грижи – Хиро Хамада. Той се заема и с нелеката задача да преобрази тромавия робот, създаден да бъде медицинска сестра Беймакс, в супергерой. Все пак, след сръчно програмиране, което се състои „само“ от ракетно оръдие, свръхсила и ракетни дюзи, които му дават възможност да лети – Беймакс се превръща в пълноправен член на „Героичната шесторка“.

Хиро използва и най-добрите качества на останалите членове, за да ги превърне в тяхно оръжие: Фред, любителя на комикси и чудовища, приема образа на огнедишащ герой, въоръжен със здрави нокти и супер отскок; атлетичната и скорострелна в пускането на балони от дъвка и саркастични коментари Гоу Гоу Тамаго се превръща в супергерой, по-бърз от всякога и с оръжия по-остри, дори от езика й; Уасаби е прецизен, свръхумен и една идея – невротичен, затова и костюмът му се състои от смайващи оръжия с плазмени остриета; всяка банда супергерои, дори и съставена от зубъри има нужда от стилно, русо момиче. В „Героичната шесторка“ това е Меден Лимон – момичето, което е истински гений в областта на химията, се превръща в супергерой, чието оръжие се състои от супер тайни, хитроумни смеси, които при хвърляне могат да измъкнат екипа й от почти всяка опасна ситуация.

Но, най-важното оръжие на „Героичната шесторка“ са техните дорби сърца и желанието им да предпазят близките, града си и целия свят от злото, което ги заплашва.

„Героичната шесторка“ идва от 23 януари в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX, за да спаси света. Ще се присъединиш ли към тях?
 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град