За да е по-лесно в училище

Начало | За да е по-лесно в училище | ВУЗФ търси отличниците на България

ВУЗФ търси отличниците на България

Аз детето | 2022-07-15

ВУЗФ търси отличниците на България

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) стартира кампанията „ВУЗФ за отличниците”, насочена към кандидат-студенти, завършили с отличен успех средното си образование. Тя е част от специалните инициативи на бизнес университета по повод 20-ата му годишнина и се провежда в унисон с мисията на ВУЗФ да създава ефективен мост между бъдещите и настоящите бизнес лидери и успешното развитие на икономиката на страната. Чрез кампанията, която стартира на 15 юли и ще продължи до 15 август, бизнес университетът ще предостави ексклузивни условия за обучение на отличниците на България, които да продължат своето образование във ВУЗФ и да придобият международно призната диплома.

Кандидат-студентите, които искат да са едни от първите включили се в ексклузивната програма на ВУЗФ, трябва да отговарят на условието да имат среден успех от дипломата си за средно образование и от държавните зрелостни изпити не по-нисък от Отличен 5,50. Те ще трябва да преминат и през онлайн общообразователен тест. Всички одобрени кандидати ще се обучават на 50% по-ниска такса от стандартната такса за обучение в бакалавърските програми на ВУЗФ през първата година на следването си. За да запазят преференциални условия, те ще трябва да поддържат отличен успех не по-нисък от 5,50 през 4-те години на следването си в бизнес университета и да не прекъсват обучението си.

До 15 август всички кандидати, отговарящи на условието за отличен успех, които желаят да се възползват от ексклузивни условия за обучение, трябва да изпратят копие от дипломата си за средно образование на имейл info@vuzf.bg. На 16 август ще бъде достъпен и онлайн общообразователният тест, който те трябва да решат. Всички участници в инициативата ще научат резултатите си до 19 август и ще могат да подадат документите си за записване в избраната от тях специалност във Висшето училище по застраховане и финанси.

ВУЗФ е сред малкото университети, в които студентите във всички специалности изучават лични финанси, финансови технологии и кръгова икономика, които са приоритетни направления за подготовка на студентите в бизнес университета. Висшето училище продължава да надгражда усилията си в посока подготовка на специалистите за новите позиции във финтех компаниите, банките, застрахователните компании и инвестиционните дружества. От тази есен ВУЗФ стартира и магистърската програма „Финтех, финанси и дигитални иновации”, която се реализира съвместно с Българската финтех асоциация.

През последните години ВУЗФ се доказа като една от най-активните и динамично развиващи се образователни институции в България, която се отличава с иновативни и ориентирани към практиката академични програми. Основен приоритет на ВУЗФ е да предоставя на своите студенти богато учебно съдържание, използване на най-новите и съвременни технологии в учебния процес, преподаване, съобразено с най-добрите европейски и световни образователни стандарти, ценно ноу-хау, възможности за практика в големи национални и международни компании, както и успешна професионална реализация.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град