новини детски

Начало | новини детски | Време е да се разделим с „Тайните на Гравити Фолс“

Време е да се разделим с „Тайните на Гравити Фолс“

Аз детето | 2015-11-27

Време е да се разделим с „Тайните на Гравити Фолс“

Имаме важна новина, която току-що разбрахме и която няма да ви хареса, няма да хареса и на Дипър и Мейбъл. Този път те ще се изправят пред най-голямото предизвикателство и приключение и за наше съжаление този път няма как да излязат от нещо с щастлив край, защото просто нищо не зависи от тях. Така че отпуснете се и нека ви съобщим лошата новина. Няма лесен начин да ви го кажем, затова ще даваме направо: Тайните на Гравити Фолс“ скоро ще посрещнат своя неизбежен край, по-рано от очакваното. Алекс Хирш (авторът на сериала) обяви официално, че трети сезон няма да има. Така че последната тайна и приключение ще развълнуват света на любителите на загадки и мистерии около януари-февруари 2016 година. За наше щастие последният епизод в България ще бъде излъчен малко по-късно, но също няма как да ни се размине краят.

Алекс обаче никак не иска да си навлече гнева на всички почитатели, затова ясно е пояснил и причините, които изглежда са добре обмислени и не е просто каприз. Самият той е написал, че „Тайните на Гравити Фолс“ е бил добре замислена история с начало, среда и край. Също така никога не е бил замислен като дълъг сериал. Според автора дългите сериали не са хубави, много се размиват историите в тях и се губи първоначалния смисъл и красота на историята. Освен това за деца пък изобщо не трябва да е дълго. Също така той има идея за чисто нов проект, с нови герой, мистерии и още по-големи приключения и няма търпение да ви го покаже.

Ето защо той благодари на Дисни за това, че са му оставили избора да довърши историята на Дипър и Мейбъл както си го представя. Алекс осъзнава, че за най-запалените фенове ще е трудно да приемат новината, но отново повтаря, че всяко нещо си има начало и край. Благодари на всички фенове, които обичат сериала и казва, че те са му помогнали да сбъдне най-голямата си мечта, да създаде филм, който да е харесван и обичан толкова много.

Има обаче и леко успокоение, Алекс ни уверява, че края на „Тайните на Гравити Фолс“ не означава края на Мейбъл, Стан и Дипър и че те отново ще бъдат сред нас под една или друга форма. Краят на сериала означава просто край на една глава от техния филмов живот и нищо повече.

Ние обаче не се примирихме само с това, такова уверение не ни стига и затова намерихме картинка, която леко ни подсказва какво очаква нашите любими герои от тук нататък!

Е, вие какво мислите за това и знаете ли изобщо нещо за „Тайните на Гравити Фолс“ или напротив, не ви харесва никак?

Снимки: tumblr.com



Коментари
4 коментара

Денис Даде, 13 г.,

Публикувано на 12.04.2016

Ето как ще свърши сериалът,,Тайните на Гравити Фолс".Бил ще превземе Гравити Фолс,но не може да излезе извън него заради бариера която огражда целия град.Бил се ядосва и и пита брат чичо Форд дали знае как да премахне бариерата Бил го изкошава със всякакви неща, но той не му казва и Бил решава да го измъчва, а през това време Дипър и Мейбъл заедно със всичките жители и същества на ,,Гравити Фолс" използвайки проектите на Магдътет правят база и нападат Бил.Те успяват да влязат във крепоста на Бил ... .За по точна информация гледайте едночасовия епизод на Тайните на Гравити Фолс Събота 16.04.2016 от 10 часа само по Дисни ченъл не го пропускайте. Тази информация по горе е само началото на епизода.

Ивайла , ,

Публикувано на 07.07.2016

Тайните на грабитивос. е супер фюм трябва да остане завинаги в сацатани .Кометарат е завъшен

георги байчев, 8 г.,

Публикувано на 15.01.2017

това е як филм трябва да остане за винаги

Stanislav Dimitrov, 12 г.,

Публикувано на 03.07.2019

Де да можехме да поткупим алекс хърч

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град