Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Четири начина за деинсталиране на приложения в Android

Четири начина за деинсталиране на приложения в Android

Аз детето | 2023-11-08

Четири начина за деинсталиране на приложения в Android

Има много приложения в Play Store и е лесно да изтеглите всяко, което грабне вниманието ви. Но хранилището на вашия Android не е неограничено, така че в даден момент ще искате да почистите нещата. Ето няколко начина за изтриване на приложения от вашия Android, които са лесноизпълними. Защото вярвате или не, някои приложения нарочно са направени да се махат трудно по инструкции от самото приложение.

Деинсталиране на приложение от настройки

Можете да деинсталирате почти всяко приложение от телефона си в настройките. За да направите това, отворете „Настройки“ на телефона си, след което докоснете „Приложения“. Тук докоснете „Вижте всички приложения“, след което потърсете приложението, което искате да премахнете. Когато го намерите, докоснете го, докоснете „Деинсталиране“ и след това „OK“. Повторете тази стъпка за всяко приложение, което искате да премахнете от вашия Android.

Деинсталиране на приложение от Play Store

Всъщност има два начина за деинсталиране на приложения от Play Store. Първият е да отворите Play Store, след което да потърсите приложението, което искате да премахнете. Докоснете списъка в Play Store за приложението, след което докоснете „Деинсталиране“. Друга възможност е да отворите Play Store, след което докоснете своя профил. Докоснете „Управление на приложения и устройство“, след което изберете раздела „Управление“. Тук ще видите списък с приложения, инсталирани на вашия телефон, които можете да сортирате по наскоро актуализирани, име, най-използвани, най-малко използвани или размер. Докоснете квадратчето за отметка до приложението, което искате да премахнете, и ще видите икона на кошче да се появи в горната част. Докоснете тази икона, за да деинсталирате приложението. Можете да деинсталирате няколко приложения наведнъж, като използвате този метод, така че той е чудесен за големи прочиствания.

Деинсталирайте приложение от началния екран или панела с приложения

На началния екран или в чекмеджето с приложения намерете приложението, което искате да премахнете, и натиснете продължително върху иконата. Когато го направите, ще видите опция за премахване на приложението от вашия начален екран или чекмедже за приложения, или за деинсталиране. Просто плъзнете иконата на приложението върху опцията „Деинсталиране“, след което докоснете „OK“.

Ако имате телефон Samsung, този процес може да изглежда малко по-различно. Още веднъж намерете приложението, което искате да деинсталирате, след което натиснете дълго върху приложението. Сега обаче ще видите изскачащо меню с опцията „Деинсталиране“. Докоснете го и след това докоснете „OK“.

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град