Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Fortnite отново ще бъде достъпна за iOS и Android устройства благодарение на платформата Nvidia GeForce

Fortnite отново ще бъде достъпна за iOS и Android устройства благодарение на платформата Nvidia GeForce

Аз детето | 2022-01-17

Fortnite отново ще бъде достъпна за iOS и Android устройства благодарение на платформата Nvidia GeForce

В дългата си кампания, за да гарантират, че Fortnite е достъпна на всяка възможна платформа, изглежда, че Epic Games са постигнали още една победа. Играта ще бъде достъпна за игра на устройства с iOS и Android чрез платформата GeForce NOW на Nvidia. В съобщение Nvidia заяви, че компанията е работила с Epic Games, разработчикът на Fortnite, за създаване на „удобна за тъчскрийн версия на Fortnite за мобилни устройства, доставяна през облака“. Настоящите членове на GeForce NOW могат да се регистрират за шанс да бъдат част от затворената бета версия на мобилната игра Fortnite. Ако не сте настоящ абонат, все още можете да се регистрирате за членство в GeForce NOW и пак да отговаряте на условията за затворена бета версия.

Затворената бета версия за Fortnite mobile стартира днес, като играчите се допускат на партиди в зависимост от това как сървърите се справят. Първоначалната цел на бета версията ще бъде да се тества капацитетът на сървъра на GeForce NOW с такава масово популярна игра, както и да се види колко добре издържа графиката при поточно предаване от облака.

GeForce NOW е базирана на абонамент услуга за стрийминг, която позволява на играчите да играят игри на своите таблети и мобилни устройства през облака. Повторното въвеждане на Fortnite както в платформите iOS, така и в Android ще бъде първото за играта след тяхното много публично разпадане с магазините на Apple App и Google Play през 2020 г., тъй като Epic Games заобикаля правилата за плащане на платформите.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град