игри в дома

Начало | игри в дома | Рисуване с фиджет хенд спинър? Напълно е възможно!

Рисуване с фиджет хенд спинър? Напълно е възможно!

Аз детето | 2017-06-01

Рисуване с фиджет хенд спинър? Напълно е възможно!

Вие вече запалихте ли се по новата играчка – фиджет хенд спинър? Ние да, онзи ден си я взехме и се оказа, че е по-забавна, отколкото предполагахме. Признаваме си, когато видяхме, че се намира в съвсем мъничка плоска кутийка си помислихме „И това ли е всичко? Защо го харесват хората?“, но веднъж след като го отворихме разбрахме всичко! Макар че тази мода сигурно също ще отмине скоро, за момента ни беше доста забавно да го въртим, да видим колко време ще се върти, а също и да опитваме най-простия трик и да си го прехвърляме от едната ръка в другата. Знаете ли, че дори котката ни го хареса? Гледаше като хипнотизирана как се върти и се опитваше да го удари с лапа, а когато ѝ го оставихме, за да видим какво още мисли да прави с него, тя започна да го бута по пода и да го дебне. Също ѝ хареса да го гледа как се върти. А трябва да знаете, че ние много вярваме на котката си, щом на нея нещо ѝ харесва, значи е хубаво и точка! Затова решихме, че ще научим още някой готин трик. Преди това обаче съвсем случайно открихме нещо много любопитно. С тези спинъри може и да се рисува. Не вярвате ли? Тогава опитайте!

Вземете си спинъра, лист хартия, маркери или флумастри и ножица и се пригответе да се забавлявате. Първото, което трябва да направите е да изрежете кръг, който горе-долу да пасва на спинъра ви, а след това и дупка по средата, за да не му пречи хартията да се върти. Трябва да се получи нещо като геврек!

След това слагате хартията върху него, завъртате го върху масата или дори пода и започвате да рисувате. Само имайте предвид, че трябва да докосвате хартията съвсем леко, за да не се скъса при въртенето.

Най-интересно е, ако просто с различни цветове оставяте спинъра да се върти и да се правят цветни линии по хартията. Става наистина готино и всички ще се чудят как сте го направили. Ако пък мърдате леко маркерите става още по-интересно. Сигурни сме, че сами ще откриете и други начини, но ви гарантираме, че е много забавно да се рисува със спинър!Коментари
2 коментара

Ая Радева, 10 г.,

Публикувано на 18.07.2017

Много интересно.Аз го пробвах и ви гарантирам,че е страхотно!

РАДИНА , 9 г.,

Публикувано на 26.08.2017

ЗДРАВЕЙ АЗ СЪМ РАДИНА. ТОВА КОЕТО НАПРАВИ СЪС СПИНВРАТ ТИ БЕШЕ ЧУДНО МОЛЯТЕ НАПРАВИ ОЩЕ ТАКИВА КЛИПОВЕ

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град