покани

Начало | покани | Пролетни ваканционни игри в музея "Земята и хората"

Пролетни ваканционни игри в музея "Земята и хората"

Аз детето | 2013-04-02

Пролетни ваканционни игри в музея "Земята и хората"

За всички любознателни деца столичният музей „Земята и хората“ е подготвил чудесна възможност. Предлага ви да изкарате една забавна, позитивна и градивна пролетна ваканция със чудесни познавателни игри.

Програма:
3 април 2013 г., сряда, от 11:00 ч. – Състезателна игра с награди „Дървото на живота – от Земята до хората“, чрез която децата ще проследят дългия път от зараждането на живота до съвременните хора.
4 април 2013 г., четвъртък, от 11:00 ч. – Игра „Скалите – картини от минерали“, която ще представи как се образуват скалите, кои са причините да са толкова разнообразни и красиви, а между временно участниците ще създадат скали от хартия или камък.
5 април 2013 г., петък, от 11:00 ч. – Докато децата правят кристали от картон, ще научат разнообразните кристални форми и кои кристали какви форми имат. Всяко дете ще получи картонени кристални форми за сглобяване у дома.

Заниманията са подходящи за деца от 7 до 10 години. Като ще има подаръци от образователна телевизия „Да Винчи Лърнинг“. Входът е с билети на музея с цена 2 лв. за дете.

Заниманията са без участие на възрастните придружители, които ще могат да разполагат с час свободно време. Задължителна регистрация за участие на и-мейл: deca.na.zemyata@gmail.com



Коментари
1 коментар

Таня , ,

Публикувано на 02.04.2013

Интересно,но е пак в София! :-(

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град