покани

Начало | покани | Уникална изложба за човешкото тяло пристига за първи път в България

Уникална изложба за човешкото тяло пристига за първи път в България

Аз детето | 2013-04-24

Уникална изложба за човешкото тяло пристига за първи път в България

Запознаването с основите на анатомията и физиологията на човека са много важни за образованието на всяко дете. Това е мнението на организаторите на уникалната изложба „Човешкото тяло – разкрито и реално“, на американската компания Premier Exhibitions. По време на изложбата всеки желаещ ще може да види човешкото тяло и неговите органи по начин невиждан до сега. Организаторите препоръчват на всички деца да посетят изложбата с учител или родител.

Експозицията предлага интересно преживяване и за семейството: възможност на родителите да покажат на всяко дете колко е сложно човешкото тяло по начин, който нито един учебник не може да пресъздаде. Изложбата също така спомага за разбиране на необходимостта от правилно хранене, редовно спортуване и важността на здравословния начин на живот.

Предвиден е специален аудиоводител и за най-малките посетители на изложбата.

Човешкото тяло – разкрито и реално“ ще бъде открита за посетители на 25-ти април, всеки делничен ден и събота от 10 до 20 ч. и между 11 и 19 ч. в неделя. Билети могат да се закупят на касите на изложбата в ЦУМ, ет. 3.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град