покани

Начало | покани | Седмица на детската книга в Кюстендил

Седмица на детската книга в Кюстендил

Аз детето | 2013-04-23

Седмица на детската книга в Кюстендил

Регионална библиотека „Емануил Попдимитров“, Кюстендил, провежда Седмица на детската книга от 22-ри до 26-ти април 2013 година. В рамките на тази седмица ще се проведат много беседи с ученици, както и всеки от тях ще представи направени от него проекти свързани с детската книга и различни детски автори.

На 23-ти април (Световният ден на книгата и авторското право) ще има Ден на отворените врати в детския отдел на библиотеката, а от 12 ч. във Възрожденското училище, както и от 15 ч. В „ОУ „Св. Св Кирил и Методий“ специален гост ще бъде детската писателка Юлия Момчилова.
На 24-ти април от 13:30 ч. В НУ „Св. Климент Охридски“ ученици от 2-ри клас представят проекта си за Елисавета Багряна по повод 120-годишнината от рождението й.
На 25-ти април от 10:30 ч. В отдел „Изкуство“ ученици от 2-ри и 3-ти клас на ОУ „Христо Ботев“ представят Калина Малина по повод 115 години от рождението й.
На 26-ти април от 10 ч. в детския отдел на библиотеката ще се състои „Приказен час“ с ученици от 1-ви клас на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град