покани

Начало | покани | Детски забавления за Благовещение в Националния исторически музей

Детски забавления за Благовещение в Националния исторически музей

Аз детето | 2013-03-23

Детски забавления за Благовещение в Националния исторически музей

На 24 март 2013, неделя, от 11 ч., в Националния исторически музей ще бъде открит детски образователен център. Веселата програма за откриването е посветена на големия християнски празник Благовещение.

След като се запознаят с модулите на центъра, поселителите ще видят как се гонят змии и гущери и как се прескача мартенски огън за здраве. Певци от сдружение „Евтерпани“ ще поздравят гостите с весели български песни, а танцьори от училището за таланти „RD Dance“ ще предложат китка от модерни танци.

Посетителите ще могат да изработят сапунчета в работилницата за натурални глицеринови сапуни на ателието на Мариолетка. От ателието „Приказен свят“ са подготвили картини, които ще бъдат изложени в детския център, а всеки, който иска, ще може да рисува и да представи рисунката си на специална изложба. Майсторът от Задругата на народните художествени занаяти Валентин Димитров ще покаже как се работи с грънчарското колело. Децата ще могат да се забавляват и като изработват фигурки от плъсти.



Коментари
2 коментара

Таня , ,

Публикувано на 23.03.2013

В Бургас имаше много як фестивал "Включи града".Имаше над 7 събития и за деца и за големи.Защо нищо не сте публикували!Толкова е яко,и още го има!

От редакцията: Днес публикувахме.

Таня , ,

Публикувано на 24.03.2013

О,извинете,не съм видяла!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град