покани

Начало | покани | Смешни таласъмчета раздават добро в "Омагьосаната гора"

Смешни таласъмчета раздават добро в "Омагьосаната гора"

Аз детето | 2013-03-15

Смешни таласъмчета раздават добро в "Омагьосаната гора"

Вярвате ли в приказките? Вярвате ли в чудните истории, в които се случва немислимото само и само всички да бъдат доволни и щастливи?
Ако е така не пропускайте да посетите веселата постановка "Омагьосаната гора", реализирана с финансовото съдействие на Министерството на културата. Спектакълът ще бъде представен на 16 март 2013 г. от 11 часа на ет. 3 в Сити Център София.

Театър „Абсурд” ще представи един от успешните и обичани авторски спектакли на Владимир Колишкин и Румяна Сестримска – „Омагьосаната гора”. В него участват Маргарита Костова и Владимир Колишкин. Сценографията и куклите са дело на Елена Цонкова.

Сюжетът ще ви пренесе в една много далечна и вечно студена гора. Там живеят три таласъмчета – малко наивни и мно-о-о-ого добри. Един ден докато си играли те намерили безпомощна лястовичка. Тя се опитала да им разкаже за пролетта – за тази пролет, която преобразява света. Решени да й помогнат и да намерят начин пролетта да дойде и в тази гора, те се сблъскват с множество перипетии. Каква ли е причината за вечната зима, ще успеят ли да се справят, кой ще им попречи, а кой ли ще им помогне?      

Омагьосаната гора” е представление, изпълнено с множество неочаквани ситуации, които неусетно ни пренасят към една весело-лирична история на едно преобразяване.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град