игри в дома

Начало | игри в дома | Още 3 игрички за двама, с които можеш да спечелиш за една минута, но все едно си се забавлявал с часове

Още 3 игрички за двама, с които можеш да спечелиш за една минута, но все едно си се забавлявал с часове

Аз детето | 2019-03-22

Още 3 игрички за двама, с които можеш да спечелиш за една минута, но все едно си се забавлявал с часове

Преди вечеря, преди излизане на разходка, преди ходене на кино, докато чакате останалите от семейството да се събудят в съботните и неделни дни, или пък когато сте поканили приятели на гости или на рожден ден. Тези игрички са идеални за времето, когато не искате да играете нещо, което ще отнеме много време, но все пак искате да се забавлявате. Те са състезателни и забавни, защото всяко дете обича от време на време да се конкурира с приятел, брат, сестра и да печели. Е, може и да загубите, но това не бива да ви стресира, защото в крайна сметка е само една забавна игра. Оригинална и интересна, но вместо да ви убеждаваме – направо ще ви покажем!

Състезание с памук и сламки

Няма да повярвате, докато не опитате, но едно състезание с топки памук и сламки може да бъде също толкова вълнуващо, колкото и такова от Формула 1. Особено след като вие ще бъдете състезателите. Както вече се досещате ще ви трябват топки от памук и сламки, а също и равна повърхност като маса или бюро. На единия край на масата с цветно тиксо или нещо друго, каквото намерите отбележете старта на състезанието, а на другия финала. След това застанете до старта и започнете да духате през сламките право към вашето топче памук. Това, което мине първи финала е победител. Кой ли има по-силни дробове? Разберете от това забавно и весело състезание. Разбира се внимавайте как дишате, за да не се замаете. Казваме ви го от опит!

Кулата от дребни монети

Сигурни сме, че и вие като нас имате купища стотинки от по една и две! И никога не намирате какво точно да ги правите или как да ги дадете в магазина. Докато намерите такъв начин обаче с тях можете да направите и една чудесна игра. Тя е лесна и правилата са съвсем прости. Отново на равна повърхност изсипете пред вас всички дребни монети, които имате. После просто едновременно започнете да ги редите една върху друга, за да направите куличка. Редете и редете, и редете... Тази, която падне първа – губи!

Предизвикателството на лепящите се листчета

Кой от вас е по-бърз с ръцете? Лесно може да се провери – вземете си лепящи листчета и започнете да ги лепите по тялото на приятеля си. Този, който залепи повече за една минута е победител и е по-бърз. Съветваме ви обаче да не лепите по лицето, защото просто не е приятно.

Казахме ви – игричките са бързи, но са толкова забавни и интересни! А сега е време за игра.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град