фокуси

Начало | фокуси | Обзалагам се, че няма да счупя това яйце!

Обзалагам се, че няма да счупя това яйце!

Аз детето | 2018-11-06

Обзалагам се, че няма да счупя това яйце!

Яйце – само това ви е необходимо, за да направите един много интересен и супер впечатляващ фокус! Както вече знаете от нас, за един ефектен фокус понякога не трябва нищо освен... самите вас. В случая и едно яйце! Да, с вашия талант дори и само с него може да се получи нещо наистина страхотно и много изненадващо. Обикновено чупим яйцата, но този път вие ще покажете на приятелите си, че можете и да не го счупите – колкото и силно да го стискате. Това ще е така, защото сте му предали вашите магически способности... И така да започваме!

Най-хубавото за този фокус е, че дори не трябва да го тренирате. Стига да внимавате и точно да помните начина, можете да вземете ей сега едно яйце (но нека да е сварено) и да изненадате всички! Разбира се подгответе си и някое магическо заклинание, за по-голяма достоверност. Нашето е „оздравилосяцеоссфукилостмоскилосткадабра“. Вие естествено можете да си измислите и по-хубаво, по-кратко или пък още по-дълго. Знаете, че всеки магьосник трябва да има свои заклинания, които да отговарят на неговата сила. Истинската сила обаче е в яйцето. Те са най-големите вълшебници. Знаете ли, че всъщност са и доста здрави. Това че ние успяваме да счупим черупката на кокошите яйца, не означава че не са. Доказано е, че са толкова здрави, че дори и слон да стъпи върху тях не може да ги счупи. Ето на това ще разчита и вашият фокус!

Обърнете яйцето настрани и го притиснете с двете си длани за двата му края. Натискайте навътре силно – няма да го счупите. Ето и това е целият трик! Колкото и да стискате яйцето няма да се счупи! Чуден фокус, нали? Естествено помнете, че казвате на вашите приятели, че заклинанието „оздравилосяцеоссфукилостмоскилосткадабра“ е помогнало. Всички ще бъдат наистина впечатлени от вас и от вашето вълшебно яйце.

Опитайте и още няколко интересни трикове с яйца:
Сварено или сурово?
Да си направим голо яйце или как да обелим яйце, без да го пипаме
Яйцето, което обича да плува
Забележителен трик с яйце
Почти магия: знаехте ли, че можете да ходите върху яйца



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град