Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Някога питали ли сте се какво се случва в главата на някого?

Някога питали ли сте се какво се случва в главата на някого?

Аз детето | 2014-12-19

Някога питали ли сте се какво се случва в главата на някого?

„Pixar“ предизвиква зрителите да надникнат в главите ни в първия трейлър на „Отвътре навън“.

Първият трейлър на най-новата анимация на Disney Pixar Studio „Отвътре навън“ ни дава възможност, макар и за кратко, да надникнем в главата на една тийнейджърка, една майка и един баща и да видим кой стои зад така добре познатите ни реакции и емоции.
Анимацията надниква в главите ни и показва емоциите, които живеят във всеки един от нас – Радост, Гадост, Страх, Бяс Лют и Тъга. А сблъсъците помежду им неминуемо водят до много смешни и понякога епични недоразумения. Главен герой е тийнейджърката Райли, която с нежелание се мести от Средния Запад в Сан Франциско заради новата работа на баща й. На пръв прочит звучи като типична история за недоволна тийнейджърка, но създател на филма е Pixar, а в тяхната Вселена нищо не е каквото изглежда.

Филмът ще ни въведе в света на емоциите на Райли. Ще видим от първа ръка реакциите на тийнейджърката към света около нея... вътре в главата й. Главните заподозрени са Радост, Гадост, Страх, Тъга и Бяс Лют. Те живеят в Централата, иначе позната на хората като мозък. А когато емоциите на Райли се изправят срещу емоциите на родителите й, забавлението е задължително.
Първият трейлър съдържа присъщите за Pixar хумор, запомнящи се герои и несъмнено увлекателна история, която дълго ще ни кара да се усмихваме.

Световната и българска премиера на филма е на 19 юни в кината на 2D и 3D.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град