интересно

Начало | интересно | Каква е най-подходящата прическа за училище

Каква е най-подходящата прическа за училище

Аз детето | 2015-10-02

Всяко момиче, независимо дали е първи или десети клас иска да изглежда добре, когато върви из коридорите на училището си. За да изглежда добре едно момиче е много важно да има и хубава прическа. Прическата е важна за всички хора и стои на първо място, защото когато общуваме ние всички първо обръщаме внимание на лицето на човека и на косата му. Затова сега ще ви представим три важни правила, които винаги трябва да спазвате, когато правите прическата си. Те не са измислени от нас, препоръчаха ни ги някои от най-добрите фризьори в България.

Правило едно: чистота



Много фризьори казват, че хубавата коса е чистата коса. Затова никога преди излизане не забравяйте да проверите дали косата ви е чиста и я срешете грижливо. Дори да закъснявате, отделете 2-3 минутки затова, повярвайте, няма да съжалявате.

Правило две: фантазия



Неведнъж сме забелязвали, че имате страхотно и неизмеримо въображение. Тогава защо не го използвате и за прическата си... със сигурност ще направите за нея куп готини и красиви творения, които никой друг няма да има освен вас. Това на първо място ще повиши и вашето настроение, а на второ ще ви направи още по-уверени. Само си представете: отивате на училище с необичайна и готина прическа и вървите по коридорите и всички се възхищават на красивата ви и оригинална прическа.

Правило три: не забравяйте за аксесоарите



Различни красиви ластиченца, панделки, шноли, особено шноли – те не се губят и късат лесно и всеки ден можете да имате съвсем нова прическа без да е нужно да си купувате нов аксесоар.

А вие с каква прическа най-често ходите на училище? Можете да споделите в коментарите.



Коментари
3 коментара

Алина Камарашева, 8 г.,

Публикувано на 01.10.2016

Яко

Тара , 7 г.,

Публикувано на 03.07.2021

Много са яки

Лара , 15 г.,

Публикувано на 02.03.2022

Яко

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град