За родители

Начало | За родители | Ето как да охладите и хидратирате вашето бебе или малко дете по време на първото пътуване до плажа

Ето как да охладите и хидратирате вашето бебе или малко дете по време на първото пътуване до плажа

Аз детето | 2023-08-04

Ето как да охладите и хидратирате вашето бебе или малко дете по време на първото пътуване до плажа

Може би вече сте купили на бебето си очарователна шапка за слънце и бутилка слънцезащитен крем, но има няколко други съображения, които трябва да вземете предвид, за да сте сигурни, че първото му пътуване до плажа ще бъде успешно. (За да бъде ясно, все пак имате нужда от очарователната шапка и слънцезащитния крем.)

Поставете слънцезащитния си крем в охладителна чанта

В допълнение към напитките, които обикновено криете в хладилната чанта, ще трябва да опаковате още неща. Първо поставете слънцезащитния си крем в охладителя. Децата се нуждаят от много слънцезащитен крем и е известно, че е трудно да се нанесе в каквото и да е количество, но студеният слънцезащитен крем е чудесен в горещ ден. Също чудесно за добавяне към вашата хладилна чанта: кисело мляко и спрей бутилка с вода, за охлаждане на лицето и ръцете. Само не забравяйте да нанесете отново този студен слънцезащитен крем, след като детето е било във водата.

Задайте таймер на телефона за това кога да нанесете отново детски слънцезащитен крем

Трябва да нанасяте отново слънцезащитен крем върху дете на всеки два часа, плюс всеки път, когато се изпоти или по друг начин се намокри. В жегата или когато си играе, вие също трябва да карате детето си да пие малко вода на всеки 20 минути. Задаването на таймери за напомняне ще ви помогне да избегнете слънчево изгаряне и дехидратация, но ако не обичате да използвате телефона си на горещ, пясъчен и мокър плаж, не забравяйте да вземете таймер от старата школа за това.

Опаковайте всичко, от което бебето има нужда, в плик за пране

Може би вече знаете, че мрежестата чанта за пране е страхотна чанта за плаж, но когато имате работа с бебе или малко дете на плажа, можете също да поставите хладилната чанта в плик за пране. Той функционира точно като мрежестата чантичка: когато дойде време да си тръгнете, пясъкът лесно ще падне. (За да премахнете пясъка от бебето и от себе си, използвайте бебешка пудра.) Блог за родители, наречен Team Johnson, също предлага този съвет: Опитайте да обърнете чаршаф на обратно и да закотвите четирите ъгли с нещо тежко, за да създадете зона за игра без пясък. (Вашият охладител и кошница за пране могат да запълнят два от тези ъгли.)

Вижте още:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град